Midweek in de Bosberg te Houthalen
 
 


MIDWEEKVAKANTIE voor GROOTOUDERS en SENIOREN

in het volledig vernieuwd vakantiecentrum

‘DE BOSBERG’ te HOUTHALEN-HELCHTEREN

van maandag 29 augustus tot vrijdag 2 september 2022

 
Je kan er genieten van een sportieve (wandelen, fietsen, petanque, zwemmen,…) of rustige en gezellige vakantie in een bosrijk gebied én van een aangepast animatieprogramma én van lekker eten in het vernieuwde domein (bar, eetzaal, kamers). Fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden.

Er wordt terug een bus ingelegd, die brengt jullie maandagmorgen naar de Bosberg tegen 12 uur en brengt jullie de vrijdag terug naar huis brengt. Op de terugweg nemen we een lunch en in de namiddag hebben we een gezamenlijk bezoek aan de abdijsite van Herkenrode met zijn plantentuin. Wie de bus neemt, krijgt gratis een fiets voor de fietstocht.

Deelnameprijs: per persoon in tweepersoonskamer: € 331 met bus, zonder bus €286.   In éénpersoonskamer: € 383 met bus, zonder bus € 338. In de deelnameprijs is inbegrepen: animatie, volpension, lunch en geleid bezoek aan abdijsite Herkenrode, , annulatie- en ongevallenverzekering. Leden van de Gezinsbond krijgen ter plaatse in De Bosberg, via hun lid-/spaarkaart 2022, een korting van 5% op de pensionprijs. Inschrijven via onderstaand formulier. Een voorschot van € 100 per persoon,dient gestort te worden vóór 15 juni. Het saldobedrag betaal je vóór 15 augustus 2022.op BE98 0017 4695 0293 van Gezinsbond GOSA Oost-Vlaanderen met als mededeling: midweek De Bosberg en jouw naam..

Alle nuttige inlichtingen (o.a. opstapplaatsen en busuren) worden tijdig toegestuurd.                     

GOSA-vakantiecoördinator:
Ludwine Vanhee – B. Hamelinckstraat16, 9031 Drongen Tel.09.330.32.03  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Inschrijven doe je met het formulier achter onderstaande link.