Nieuwsbrief 
 
november 2016
 

Heb je tijdens de herfstvakantie tijd om leuke dingen te doen? Dan heb je een goede reden om jezelf en je gezin te laten verwennen met flinke kortingen. In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit onze gezinsuitstappen mét ledenkorting.
 
Afhankelijk van de actie krijg je een rechtstreekse korting op vertoon van je lidkaart of geniet je van een spaarkorting in je online portemonnee.
Het stormt in Blankenberge
Storms Expo vertelt het verhaal achter de storm. Beleef de kracht van de natuur met indrukwekkende simulaties. Heb je daarna trek in iets zoets? Kom dan smullen van heerlijke pannenkoeken!
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je tot 4 euro spaarkorting op een dagticket voor Storms Expo. Op zondagen en tijdens de herfst- en kerstvakantie geldt de spaarkorting ook op het combiticket: je bezoekt Storms Expo én smult pannenkoeken à volonté.
  Meer info: klik hier.
Pronk en praal in de Prinsessia Show
Goed nieuws voor de fans van Prinsessia! Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater. De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun eerste liveshow. Reken dus maar dat het zal sprankelen op het podium!
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op de tickets uit cat. 1, 2 en 3 (prijzen incl. servicekosten). Bestellen kan via de Gezinsbond-website voor de voorstellingen in Gent en Oostende of voor die in Hasselt en Antwerpen.
Beleef Kattekwaad in Bokrijk
'Kattekwaad in Bokrijk' is een tweedaags evenement voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Met liveacts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat in het groene kader van het Openluchtmuseum Bokrijk. Ideaal om nog één keer goed te ravotten voordat de winter komt!
 
Kattekwaad vindt plaats op 30 oktober en 1 november op het domein van Bokrijk. Leden van de Gezinsbond genieten tot 4 euro korting op hun tickets.
  Bestel je tickets: klik hier.
Middeleeuwse griezeltijd
Bij Historium in Brugge beleef je de duistere kant van de middeleeuwen. Het hele gebouw krijgt iets spookachtigs met spinnenwebben, vleermuizen, bezems, honderdtal pompoenen, gedimde lichten en aangepaste muziek. Kinderen krijgen snoep en kunnen deelnemen aan een quiz.
 
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op tickets voor volwassenen, kinderen (3-12jaar), studenten en op de Family Pass. Gratis toegang voor kinderen t.e.m. 2 jaar.
  Griezel mee: klik hier.
Ontmoeting met Picasso
“Groots, ambitieus en duizelingwekkend”, schreef The New York Times over de tentoonstelling Picasso Sculpture. Samen met het Musée Picasso in Parijs bouwt BOZAR verder op het thema. Meer dan 80 beeldhouwwerken verbeelden de ondoorgrondelijke scheppingskracht van een kunstenaar die volop experimenteerde met een waaier aan materialen en technieken.
 
Picasso. Sculptures loopt t.e.m. 5 maart '17 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Leden van de Gezinsbond betalen op vertoon van hun lidkaart 16 euro i.p.v. 18 euro per ticket.
  Meer info: klik hier.
Heerlijk ontspannen in de vakantiecentra van Vayamundo
Uitwaaien aan zee of relaxen in de Ardennen? Het kan allemaal in de vakantiecentra van Vayamundo. Met animatie voor jong en oud, overdekte zwembaden, sportactiviteiten en zoveel meer.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je het hele jaar 5 % spaarkorting in de vakantiecentra van Vayamundo in Oostende en Houffalize. Wil je er de komende weken nog eens tussenuit? Dan heeft Vayamundo een verrassing in petto: je krijgt maar liefst 15 procent spaarkorting op tal van arrangementen.
  Reserveer nu: klik hier.
Advertentie
Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde: 2+1 gratis
Halloween in Bellewaerde wordt één fantastische feestcocktail vol griezelplezier voor de hele familie. Ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos zal jullie doen huiveren van plezier in de haunted houses, een van ‘s werelds beste magische familieshows én topattracties met een griezelig Halloweenjasje.

Geniet van de Halloween Promo: koop 2 tickets & krijg het 3de gratis!
  Bestel je tickets: klik hier.
Advertentie
Bilzen Mysteries, Alden Biesen in vuur en vlam
Bilzen Mysteries, een nachtelijk belevingsparcours in de sprookjesachtige landcommanderij van Alden Biesen, neemt je mee op een multimediaal avontuur. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren katapulteert de videowalk je terug in de tijd. Spectaculaire klank-, licht- en beeldeffecten maken je beleving totaal! Beleef Bilzen Mysteries als koppel, met vrienden, je gezin of in groep.

Info: www.bilzenmysteries.be
& www.facebook.com/BilzenMysteries
En er is nóg meer!
  • Geniet van 29 oktober tot 6 november van een rechtstreekse korting van 20 % bij aankoop van een dagticket voor Planckendael, voor ZOO Antwerpen of voor Serpentarium Blankenberge. Daarbovenop krijg je 10 % spaarkorting op het bedrag dat je effectief voor je dagtickets betaalt. Enkel op vertoon van je Gezinsbond-lidkaart.
  • The Power of the Avant-Garde, Now and Then neemt je mee naar de start van de avant-garde met Ensor en Munch. Vervolgens beleef je het genre t.e.m. de werken van hedendaagse kunstenaars. Deze unieke blik op de moderne kunst is een must voor kenners en liefhebbers! Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart 2 euro korting.
  • Oosterse schoonheden, de berg Fuji en andere iconen uit de Japanse cultuur. Je ziet ze allemaal in de expo Ukiyo-e, de eerste grote tentoonstelling over de Japanse prentkust sinds Europalia Japan in 1989. Leden van de Gezinsbond betalen op vertoon van hun lidkaart 12 i.p.v. 15 euro per ticket.
  • Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Mechelse kunstenaar Rik Wouters stierf. Naar aanleiding hiervan wordt de expo Zot Geweld / Dwaze Maagd georganiseerd. Aansluitend zijn ook werken door o.m. Rodin, Degas en Dumas te zien. Als lid krijg je 3 euro korting aan de kassa op vertoon van je lidkaart.