Nieuwsbrief 
 
december 2016 

De Gezinsbond groeit met je mee. Ook in 2017 zijn we constant in de weer voor jou en je gezin. Van consumentenadvies en gespreksgroepen over opvoeden tot onze kinderoppasdienst en massa's kortingen met je lidkaart. Jouw gezin, daar doen we dit allemaal voor!
 
Heb je je lidmaatschap al hernieuwd? Dankjewel! Het saldo dat je bijeen hebt gespaard met je lidkaart blijft behouden in je online portemonnee.
Maak kans op gratis filmtickets
We vieren de lancering van onze nieuwe webshop voor Kinepolis-vouchers! Het gezin dat de 5 000ste Kinepolis-voucher online koopt, krijgt er vier vouchers gratis bij!
 
Je ontvangt het bestelde aantal vouchercodes via mail. Boek je plaatsen online bij Kinepolis of ruil ter plaatse een print van je vouchercode in voor een ticket.
 
Liever een Kinepolis-voucher in de klassieke printvorm onder de kerstboom? Daarvoor kan je nog steeds terecht bij de lokale verkooppunten van de Gezinsbond in je buurt. Onze vrijwilligers verkopen ook vouchers voor regionale bioscopen.
  Bestel je Kinepolis-vouchers online: klik hier.
Themagroep Zorg en Ondersteuning zoekt kandidaten
Met de komst van de persoonsvolgende financiering, maakt de Gezinsbond in 2017 werk van een nieuw dossier over zorg en ondersteuning voor personen met een handicap. Onze bestaande standpunten over duurzame gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg en mantelzorg brengen we samen met nog nieuw uit te werken standpunten.
 
Denk je graag mee? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar T 02-507.88.77.
Cadeautjes kopen en korting sparen
Met de feesten in aantocht is de cadeautjesjacht geopend. Hou zeker je lidkaart bij de hand, want je kan er mooie kortingen mee sparen. Enkele tips:
- parfum vind je bij Planet Parfum of Di
- boeken en dvd's koop je bij Standaard Boekhandel
- sokken en sjaals shop je bij Brantano
- sportaccessoires scoor je bij Go Sport

Uiteraard kan je voor je eindejaarsaankopen ook bij onze 2 000 gezinsvriendelijke handelaars terecht.
  Meer info: klik hier.
Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!
13 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks met veel goesting in voor gezinnen in hun buurt. Ook jouw talent komt van pas!

Ben je een ware organisator, leg je graag nieuwe contacten, hou je de sfeer erin of wil je activiteiten voor gezinnen en kinderen op touw zetten? Doe de test en ontdek je talent! Mogen we je binnenkort verwelkomen als vrijwilliger?
  Doe de test: klik hier.
Schenk een lidmaatschap
Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Laat ook jouw familie, vrienden en kennissen genieten van een hele resem voordelen: boeiende lectuur, raad op maat, kortingen bij tal van winkels, op gezinsuitstapjes, openbaar vervoer... En dat alles met een lidkaart van de Gezinsbond.
 
Schenk een lidmaatschap en maak andere gezinnen blij!
  Geef een lidmaatschap cadeau: klik hier.
Advertentie
Doos op je hoofd
Weet jij wat te doen met je contracten voor elektriciteit en gas als je verhuist, (ver)huurt, (ver)koopt, uit elkaar gaat of erft? Info op maat van jouw situatie vind je via de verhuisplanner van de VREG.

Voor andere vragen over energie, kijk ook eens op de VREG-website of bel gratis het nummer 1700. Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg VREG op Facebook.
Advertentie
Op weg naar een betere nachtrust
Droom je soms ook van goed slapende kinderen?  Ben je op zoek naar praktische info en tips?  CM helpt je samen met aapje Arno op weg. Onze structuurkaartjes tonen hoe Arno de aap gaat slapen en helpen kinderen het slaapritueel visueel zichtbaar te maken. Het Sl(aap)wel-spel van Arno en zijn vriendjes is een gezellig spelletje om samen de dag af te sluiten. Tot slot vind je er ook een doe-boek om thuis mee aan de slag te gaan.
 
En er is nóg meer!
  • Ga voordelig op vakantie met Gezinsvakantie-Familiatours. Als lid van de Gezinsbond geniet je van 40 euro korting bij de boeking van een groepsreis vanaf 500 euro. Boek vóór 28 februari '17 en ontvang als extraatje een waardebon van 25 euro voor een volgende boeking.
  • Op 21 januari '17 vindt het Gala of Happiness van Vayamundo plaats. Een wervelende show van muziek en dans met o.m. Paul Michiels en Dana Winner. Als lid krijg je 5 euro spaarkorting. Deze wordt ter plaatse in je online portemonnee geplaatst.
  • Zin in zomer? Of je nu een jeugdvakantie zoekt voor de kinderen, een sportieve vakantie voor het hele gezin of als 50-plusser een dolle week wil beleven met je kleinkinderen... Met AFYA en de Gezinssportfederatie (vanaf 1 januari: Gezinssport Vlaanderen) beleef je een onvergetelijke zomer! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.