Nieuwsbrief 
 
maart (2) 2017
Nieuwe voordelen voor leden van de Gezinsbond.


Ruim 13 500 vrijwilligers zetten zich tijdens hun vrije tijd in voor jou en voor andere gezinnen.
De Gezinsbond is hen daar héél dankbaar voor!
 
Ben jij blij met je coördinator van de Kinderoppasdienst? Vind je de tweedehandsbeurzen geweldig? Organiseert je Gezinsbond-afdeling toffe activiteiten? Surf dan naar www.watjijkan.be
en geef een compliment aan een vrijwilliger in jouw buurt.
 
Ook jouw talent is welkom. Doe de test en ga na welk type vrijwilliger jij bent.
Mogen we je binnenkort verwelkomen als vrijwilliger bij de Gezinsbond?
Nieuw: leer je oogappel sparen met Yongo
Een fiets, een tablet, speelgoed... Kinderen hebben grote dromen. Met Yongo helpen familie en vrienden sparen voor de dromen van je oogappel. Bovendien leren kinderen met Yongo de waarde van geld kennen, want ze volgen mee hoeveel al werd gespaard.
 
Via Yongo spaar je niet enkel op korte termijn, maar ook op lange termijn. Want kleine kinderdromen wordt ooit groot: een huis, een auto... En daarin wil je als ouder je kind ook steunen. Schrijf je als lid van de Gezinsbond in voor Yongo met de promocode Gezin, dan krijg je 20 euro op de lange termijn cadeau.
  Spaar voor je (klein)kind
De Gezinsbond in je huiskamer
Gezellig samen iets opsteken, ervaringen uitwisselen over opvoeden of samen koken? Thuis of bij vrienden ben je op je best! Maak het samen extra aangenaam met 'In de huiskamer', de nieuwe thuisformule van de Gezinsbond.
 
Jij bent de gastvrouw/heer, nodigt vrienden of familie uit en dan beleef je samen een vorming of workshop naar keuze:
- praten over opvoeden
- workshop koken
- duurzame babyverzorging
- boekenbuffet
 
Elk lid van de Gezinsbond kan een huiskamersessie organiseren. Een begeleider staat je bij met haar of zijn expertise.
  Ontdek het volledige aanbod
Bezoek als eerste Comics Station Antwerp
Comics Station Antwerp is een thema- en belevingspark rond de Belgische stripfiguren Lucky Luke, De Kiekeboes, Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus en De Smurfen, en wordt een nieuwe spaarpartner vanaf de paasvakantie. Met meer dan 60 activiteiten -waaronder de grootste indoor glijbaan ter wereld- beleef je uren plezier met de hele familie.
 
Speciaal voor leden van de Gezinsbond wordt het park opengesteld op zondag 26 maart vanaf 13 uur. Gebruik de promocode premiereGB en betaal slechts 12,47 euro per persoon i.p.v. 21,50 euro (vooraf inschrijven verplicht). Schrijf je snel in samen met je gezin of kleinkinderen!
  Gebruik de promocode en krijg korting
Op zoek naar een (nieuwe) school?
In heel wat gemeenten en steden is de aanmeldings- of inschrijvingsperiode al afgelopen vóór de openklasdagen plaatsvinden. Op tijd een kijkje gaan nemen is dus de boodschap! Maar welke criteria hanteer je bij de zoektocht naar een (nieuwe) school?
 
In deze nieuwe editie van vitamine G+ tonen we waar je het best op let tijdens je zoektocht en vind je info over inschrijvingsmomenten en studierichtingen.
  Maak het jezelf makkelijk
Online bescherming met eProtect
Koop je iets online maar krijg je niets geleverd? Ben je online het slachtoffer van identiteitsdiefstal? Moet jij of iemand van je gezin verschijnen voor de rechtbank voor het online onbewust plegen van een strafrechtelijk feit? De verzekeringspolis eProtect brengt raad en biedt bescherming voor je eigen online identiteit én die van jouw gezin.
 
Als je toch schade ondervindt, dan word je door specialisten bijgestaan. Ook wanneer het tot een rechtszaak komt, kan je op een goede advocaat rekenen. De polis kost 99 euro per jaar. Als lid van de Gezinsbond krijg je een jaarlijkse spaarkorting van 24 euro.
  Verzeker je met eProtect
Advertentie
90 x inspiratie voor jouw Oost-Vlaamse groepsuitstappen
Trek je er graag eens een dag of een weekend op uit met vrienden, collega’s of familie? Bezoek dan op zaterdag 18 maart in Sint-Niklaas de Infodag groepsuitstappen van Toerisme Oost-Vlaanderen.
 
Meer dan 90 standhouders staan er klaar met tips en aanbiedingen voor je volgende trip. Registreer nu en bezoek de beurs gratis bij aankomst tussen 12.30 en 13.30 uur!
  Laat je inspireren
Advertentie
Nu 2 maanden gratis DVV-woningverzekering Cocoon
Met Cocoon, de woningverzekering van DVV, haal je de optimale bescherming in huis. Cocoon dekt het allemaal: brand, glasbreuk, water- of stormschade.
 
Bovendien is er altijd een DVV-consulent in uw buurt. Voor vrijblijvend advies, maar ook bij schade.

Neem vóór 30 april '17 een nieuwe woningverzekering en krijg 2 maanden gratis.
  Ontdek alles over deze korting
En er is nóg meer!
  • Gezocht: grootouders! Werd je de voorbije jaren voor het eerst grootouder? Of heb je al meerdere kleinkinderen? De Gezinsbond wil weten hoe je de rol van grootouder ervaart. Vul onze vragenlijst in en maak kans op een Boomerang TV pretpakket.
  • De Gezinsbond mag 10 x 4 tickets weggeven voor de avant-première van Cloudboy op 1 april om 14.30 uur in Kinepolis Antwerpen. Ook de cast zal erbij zijn! Doe mee aan de wedstrijd vóór 28 maart. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
  • Of je nu loopt, fietst, voetbalt, basketbalt, houdt van tennissen of je graag uitleeft op het hockeyveld, bij Go Sport vind je vast wat je zoekt. Als lid van de Gezinsbond krijg je 15 % spaarkorting op alle artikelen (niet cumuleerbaar met andere kortingen).