Nieuwsbrief
 
mei (2) 2016

Voordelig op zomervakantie met de Gezinsbond!

Naar de zon of toch liever naar de bergen?
Vakantieliefhebbers vinden voor elk wat wils bij de Gezinsbond en zijn dochterorganisaties. In deze speciale vakantienieuwsbrief vind je alvast een kleine greep uit het grote aanbod.

Nieuw: circusplezier
AFYA organiseert voor 6- tot 12-jarigen een unieke jeugdvakantie in samenwerking met Circus Picolini. De meest spectaculaire circustrucjes worden aangeleerd: jongleren, bordjes draaien, evenwichtsoefeningen op een rolla rolla… Met een grandioos spektakel op de laatste dag, want dan worden familie en vrienden uitgenodigd voor een heuse circusshow met de kersverse artiesten in de hoofdrol.

Als lid van de Gezinsbond geniet je een korting van 10 euro korting op de circusexternaten en 40 euro op het circusinternaat.
  Reserveer nu: klik hier.
Met je kleinkinderen aan zee
Je zorgt regelmatig voor je kleinkinderen? En je wil deze tijd samen op een sportieve manier doorbrengen tijdens de zomervakantie? Dan zijn de sportieve vakantieformules van GSF echt iets voor jou!

Een vakantie boordevol sport, spel en veel plezier met je kleinkinderen. Onder begeleiding van ervaren sportmonitoren geniet je samen van een gevarieerd programma. Een onvergetelijke vakantieweek met je oogappels!
  Met je kleinkinderen aan zee: klik hier.
Zomeractie in de vakantiecentra van de Gezinsbond

Kom naar de vakantiecentra van de Gezinsbond en geniet van de zomer! En natuurlijk ook van scherpe prijzen, lekker eten en heerlijke terrasjes. Je vindt het allemaal in vakantiecentra 'De Bosberg' (Houthalen) en het 'Reigersnest' (Koksijde).

Boek vóór 15 juni je zomervakantie in een van de vakantiecentra en kies zelf het extra voordeel dat bij je past: gratis midweek  krokusvakantie 2017 voor twee personen in 'De Bosberg' (t.w.v. 262 euro) of een gratis weekendje voor twee personen in najaar 2016 in 'Reigersnest' (t.w.v. 162 euro).

  Lees alle info: klik hier.
 
Verken de Alpen met het hele gezin
De bergen veroveren, van de zon genieten, de frisse berglucht inademen, in een berghut smullen van de lekkerste streekgerechten en het prachtige panorama bewonderen. Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan snel in voor deze volledig georganiseerde bergwandelvakantie voor gezinnen en ontdek samen de Alpen. Zó leuk kan wandelen zijn!
  Schrijf je nu in: klik hier.
Hang het beest uit op dierenvakantie
De thematische dierenvakanties van AFYA zijn een beestige aanrader voor elke dierenvriend! Speciaal voor 5- tot 18-jarigen.

Met 'Hakuna Matata' halen ze hun hart op tussen de 450 dieren in Dierenpark De Zonnegloed. Ze bereiden het eten voor de dieren en verzorgen hen. In 'Beestenboel' maken ze een huifkarrit en doen ze een bezoekje aan een paardenmelkerij en dierenpark Harry Malter.

Naast de beestige activiteiten is er ook een gezonde dosis sport en spel te beleven. Als lid van de Gezinsbond krijg je een korting van 40 euro per dierenvakantie.
  Ontdek het volledige aanbod: klik hier.
Begeleide rondreis in Schotland
Prachtige steden, adembenemende landschappen en gastvrije mensen. Schotland heeft het allemaal naast een imposant erfgoed, een levendige cultuur en een eigen karakter. Maak kennis met de ‘Lowlands’ met o.a. Glasgow en Edinburgh, en in het noorden de heerlijke ‘Highlands’ met hun vele eilanden.

Leden van de Gezinsbond krijgen 40 euro korting per persoon op alle rondreizen aangeboden door Gezinsvakantie-Familiatours. Je lidgeld meteen terugverdiend!
  Reserveer je reis: klik hier.
Zomerfun met oma en opa
In de vakantiecentra van de Gezinsbond kan je het hele jaar door logeren met je kleinkinderen, maar speciaal voor je kleine kapoenen zijn er ook populaire thema-midweken waarin de vakantiecentra volledig worden ingenomen door grootouders en hun kleinkinderen.

Je verblijft aan scherpe prijzen en geniet samen van een gratis, vrijblijvend animatieprogramma op maat.  De glimlach op het gezicht van je kleinkinderen? Die maakt je vakantie helemaal compleet!
  Genieten met je kleinkinderen: klik hier.
Lekker logeren in Landhaus Kallbach
In dit familiaal hotel in het Eifel natuurpark is gastvrijheid, comfort en lekker eten een garantie. Het viersterrenhotel beschikt over een uitstekend restaurant met regionale specialiteiten. Zwembad, sauna en relaxruimte met tegelkachel zijn gratis.

Als je een verblijf boekt in de periode van 27 juni te.m. 2 september, dan geniet je van 2 gratis overnachtingen voor een boeking van 7 nachten of van 1 gratis overnachting voor een boeking van 4 nachten.
  Boek je verblijf: klik hier.
En er is nóg meer!
  • Gezinsbond-leden genieten van een flinke korting op het aanbod van Thomas Cook-vakanties. Boek een Thomas Cook-vakantie bij Gezinsvakantie-Familiatours en ontvang 3 % korting in je online portemonnee.
  • Beachfun laat jongeren van 10 tot 14 jaar kennismaken met avondkajak, zeeraften, kitebuggy en meer van dat leuks. Deze jeugdvakantie is de ideale uitlaatklep voor echte waterratten!
  • GSF organiseert sinds jaren heerlijke fietsvakanties. In de Hoge Veluwe of Haspengouw maar ook in Zuid-Slovenië en Barcelona. Gecombineerd met degustaties, culturele uitstapjes en stadsbezoekjes. Stap op je fiets en geniet!
  • Je kinderen leren zwemmen tijdens je vakantie? Het kan! Vakantiecentrum 'De Bosberg' biedt van 4 t.e.m. 8 juli zwemlessen voor kinderen van 5 tot 9 jaar. De lessen worden gegeven in kleine groepen. Zo is er voldoende aandacht voor ieder kind.