Nieuwsbrief
 
 februari 2016

Ga voordelig op vakantie met de Gezinsbond!

Met de lente in zicht, is het tijd voor vakantieplannen. De Gezinsbond en zijn dochterorganisaties verwennen je graag met een rijkgevuld aanbod.
Je leest er alles over in deze speciale vakantienieuwsbrief!

Vakanties voor het hele gezin
Je wil er even tussenuit met de kinderen, met de hele familie of gewoon met vrienden? Écht bij elkaar zijn, dat doe je met de vakanties van Gezinsvakantie-Familiatours. Samen een bungalow huren in de Ardennen of een vakantiewoning in Toscane, een ontspannend verblijf dichtbij of lekker ver weg, een weekendje of langer… De keuze is even ruim als verrassend!
 
  Ontdek het aanbod: klik hier.
Onvergetelijke AFYA-jeugdvakanties tijdens de paasvakantie
Je (b)engels hoeven niet te wachten tot de volgende zomervakantie om hun sportieve benen los te gooien. Dat kan ook tijdens de paasvakantie.

Kies uit het ruim thematisch aanbod voor 6- tot 16-jarigen. Zoals 'Beestenboel' voor dierenliefhebbers, 'Buitenkriebels' voor sport- en spelfanaten, '#Mega-Adventure' en 'Expeditie Ardennen' voor jonge waaghalzen of 'Vive le sport!' voor wie de Franse taal op een speelse manier beter wil leren kennen. Schrijf je kind in en geniet als lid van de Gezinsbond van een ledenkorting van 40 euro per kind. En je bengel beleeft een paasvakantie om nooit te verten!
  Meer AFYA-jeugdvakanties: klik hier.
Actieve gezinsvakanties met GSF

Beleef deze zomer met je kinderen een onvergetelijk bergavontuur in Oostenrijk of Slovenië. Rodel op de zomerrodelbaan, zwem in prachtige meren, vaar met een rubberboot op een wildwaterstroom… Boeiende uitdagingen die je in de actieve vakantieformules van GSF mag verwachten. Perfect afgestemd op gezinnen met kinderen.

Als lid van de Gezinsbond geniet je van een extra gezinskorting van 30 euro per kind vanaf het tweede en volgende kind(eren), bovenop de vroegboekkorting van 15 euro per persoon. Enkel geldig op reservaties vóór 1 april.

  Reserveer nu: klik hier.
 
Lente-toppers: weekendjes aan 50 euro
Kom naar een van de vakantiecentra van de Gezinsbond en geniet van de eerste zonnestralen! En natuurlijk ook van scherpe prijzen, lekker eten en heerlijke terrasjes. Je vindt het allemaal in vakantiecentra 'De Bosberg' (Houthalen) en het 'Reigersnest' (Koksijde). En dat voor slechts 50 euro per persoon.

Dit aanbod is geldig voor verblijven in de vakantiecentra van de Gezinsbond tijdens het weekend van 18 maart en 3 juni. Je geniet ook van kinderkortingen en van extra kortingen voor leden.
  Boek nu je weekend: klik hier.
Begeleide groepsreizen met ledenkorting
Van een budgetvriendelijke minitrip met de kinderen tot een ontdekkingstocht in de voetsporen van de Maya's. Bij Gezinsvakantie-Familiatours vind je verrassende groepsreizen op maat.

Leden van de Gezinsbond genieten van een korting van 40 euro per deelnemer bij een boeking van een groepsreis vanaf 500 euro (of 20 euro bij minder dan 500 euro). Wie reserveert vóór 29 februari, ontvangt bovendien een bon t.w.v. 25 euro.
  Meer info en voorwaarden: klik hier.
Bouw je eigen robot
Vertoef een week lang in de wondere wereld van robots tijdens 'Robots in actie'. Leer robots monteren en programmeren op de Techniek- en Wetenschapsacademie. Als je niet aan het uitvinden bent, leef je je uit tijdens verschillende sport- en spelactiviteiten. Een duik in het zwembad, gewroet doorheen de speleobox of een leerrijke oriëntatietocht!

Een AFYA-week voor jonge uitvinders van 9 tot 13 jaar.
  Meer info: klik hier.
Een lekkere ontmoeting met de paashaas
De paasvakantie is een echte topperiode in 'De Bosberg' en in het 'Reigersnest'. Beleef samen met je familie superleuke momenten met onvergetelijke animatie, een heleboel chocolade en een ontmoeting met de paashaas.

Leden van de Gezinsbond genieten van 5 % korting op het verblijf. Gratis voor kinderen tot 2 jaar, 50 % korting voor kinderen 3-6 jaar en 30 % korting voor kinderen 7-13 jaar.
  Reserveer nu: klik hier.
 
 

Met oma en opa aan zee

Je zorgt regelmatig voor je kleinkinderen? En je wil deze tijd samen op een sportieve manier doorbrengen tijdens de zomervakantie? Dan zijn de sportieve vakantieformules van GSF echt iets voor jou!

Een vakantie boordevol sport, spel en veel plezier met je kleinkinderen. Onder begeleiding van ervaren sportmonitoren geniet je samen van een gevarieerd programma. Een onvergetelijke vakantieweek met je oogappels!
  Met je kleinkinderen aan zee: klik hier.
En er is nóg meer!
  • Kom naar Holiday Park, een park van Plopsa / Studio 100 in het Duitse Rijnland-Pfalz. Met leuke attracties zoals die van Maya de Bij en Wickie de Viking. Durvers wagen zich aan Expedition GeForce, een van de snelste achtbanen in Europa.
  • Kabouter Pret laat kinderen van 5 tot 8 jaar kennismaken met alles wat er op een AFYA-jeugdvakantie gebeurt. Ravotten in de bossen, toffe tikspelletjes, gezellige avondactiviteiten… Met kinderen die nog nooit op jeugdvakantie zijn geweest. Een minivakantie met maxipret!
  • GSF organiseert sinds jaren heerlijke fietsvakanties. In de Hoge Veluwe of Haspengouw maar ook in Zuid-Slovenië en Barcelona. Gecombineerd met degustaties, culturele uitstapjes en stadsbezoekjes. Stap op je fiets en geniet!
  • Verken de mooiste plekjes van Midden Limburg tijdens de fietsmidweken. Een volledig georganiseerde en begeleide fietsvakantie. Met aangename fietswegen en gezellige picknickplaatsen. 's Avonds ontspan je in het verwarmd zwembad of smul je van lokale lekkernijen in de bar.