Nieuwsbrief
 
maart (1) 2016

Met de lente in aantocht, kriebelt het om er stevig in te vliegen. Ook bij de Gezinsbond. Deze maand hebben we heel wat nieuwe ledenkortingen toegevoegd aan ons aanbod. Je ontdekt ze in deze nieuwsbrief.

Afhankelijk van de actie krijg je een korting op vertoon van je lidkaart of geniet je van een spaarkorting in je online portemonnee. De bedragen in je online portemonnee kan je per schijf van 10 euro gebruiken om te betalen in een van de aangesloten handelszaken.

Een mooie dag in het kinderziekenhuis UZ Jette
Vorig jaar mocht Jommeke zestig kaarsjes uitblazen. Dat feestje wilde hij niet op zijn eentje vieren. Daarom riep de stripheld alle jonge kinderen op hem te vertellen waarvan zij droomden. En misschien zou hij die droom voor hen kunnen waarmaken.

De Gezinsbond vervulde samen met Jommeke één wens. Die kwam van Elselien, een meisje van dertien uit Dendermonde. Ze wilde een 'dankjewel-feest' organiseren in het kinderziekenhuis. Met rolstoeldansen, wafels, optredens…
  Wil je weten hoe dat feestje verliep?: klik hier.
Schoonheidsproducten op jouw maat
Nieuw in het ledenaanbod van de Gezinsbond: 5 % spaarkorting bij Planet Parfum. Geldig op alle producten en op alle aankopen (ook in solden en bij folderpromoties).

Bij Planet Parfum kan je terecht voor parfums, maar ook voor verzorgingsproducten en make-up. Je wordt er geholpen met eerlijk advies. Zo vind je de juiste schoonheidsproducten die passen bij jouw lichaam en persoonlijkheid.
  Meer info & voorwaarden: klik hier.
Ergens onderweg

Nu de dagen langer en warmer worden, blijft de wagen wat vaker thuis. Een goed idee! Want als je kiest een wandeling of een fietstochtje, dan ben je meer in beweging én er is minder kans dat je verloren tijd in de file slijt. Geef toe: elk gewonnen (gezins-)moment is dat dubbel en dik waard!

In onze nieuwe editie van vitamine G+ lees je alles over Stappers en Trappers, krijg je tips over zichtbaarheid in het verkeer en inspireren we je met leuke fietsuitstappen.

  Lees vitamine G+: klik hier.
 
Leg jezelf in de watten
Di staat garant voor de laatste make-up trends, de nieuwste gelaats- en lichaamsproducten, trendy accessoires… Kortom, alles om jezelf te verwennen! Met een ruime keuze aan topmerken en exclusieve producten.

Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 % spaarkorting in de winkels van Di in Vlaanderen en in bepaalde winkels in Brussel. Geldig op alle producten en op alle aankopen (ook in solden).
  Meer info & voorwaarden: klik hier.
GSF viert 40 jaar gezinssport in Ghelamco Arena
De Gezinssportfederatie (GSF), de sportdienst van de Gezinsbond, biedt al 40 jaar elk lid van het gezin –van baby tot senior– een gezond en recreatief sportaanbod. Dat wordt gevierd met een Sportcongres, op 20 april in de Ghelamco Arena.

Bezoekers genieten van een gevarieerd programma met o.m. Bert Ackaert (Energy Lab) over wat topatleten en gezinnen van elkaar kunnen leren en Prof. Jeroen Scheerder (KU Leuven), die zijn analyse over de gezinssport in Vlaanderen toelicht. De presentatie is in handen van Maarten Vangramberen (Sporza-journalist) met sportieve intermezzo's door de coach uit 'Iedereen Beroemd' (Eén).
  Schrijf je in voor het Sportcongres: klik hier.
Ecologisch verwarmen met spaarkorting
De voorbije jaren zijn houtpellets geëvolueerd tot een milieuvriendelijk alternatief voor fossiele brandstoffen zoals gas, stookolie of kolen. Ze worden immers geproduceerd uit hout afkomstig uit lokale en duurzaam beheerde bossen. De Gezinsbond werkt samen met Ecopower en Groupasol die beiden pellets aanbieden met spaarkorting voor leden van de Gezinsbond.
 
Ecopower levert pellets en houtbriketten. Als lid van de Gezinsbond ontvang je 15 euro spaarkorting per pallet pellets, per ton pellets in bulk of per pallet houtbriketten.
 
Groupasol levert pellets (keuze uit twee soorten). Leden van de Gezinsbond krijgen 15 euro spaarkorting bij bestelling van een pallet pellets.
En er is nóg meer!
  • Dirty Dancing, de musical komt van 26 juli tot 7 augustus naar Kursaal Oostende. Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart korting op de toegangstickets. Wil je eerst je kans wagen op een van de vijf gratis duotickets? Stuur dan je naam, adres, lidnummer en vermelding 'Dirty Dancing' naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 31 mei om 23.59 uur. Het wedstrijdreglement is op eenvoudige vraag te bekomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Kom naar een van de vakantiecentra van de Gezinsbond en geniet van scherpe prijzen, lekker eten en heerlijke terrasjes. Je vindt het allemaal in 'De Bosberg' (Houthalen) en het 'Reigersnest' (Koksijde). Voor de verjaardag van oma of opa, het jaarlijkse familieweekend of zomaar. Écht bij elkaar zijn, dat doe je met de vakanties van de Gezinsbond. Boek nu je uitstap.
  • De AFYA-dierenvakanties zijn een beestige aanrader voor elke dierenvriend!  Paardrijden, een bezoek aan dierenpark Harry Malter, een verblijf in een echt dierenpark... Geniet tijdelijk van een last minute korting van maar liefst 55 euro op 'Beestenboel'.