Nieuwsbrief 
 
juli 2016

De grote vakantie is al volop bezig! Een periode vol reizen, uitstapjes en jeugdkampen. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw gezin? De Gezinsbond biedt heel wat gezinsuitstappen mét ledenkorting!

Afhankelijk van de actie krijg je een rechtstreekse korting op vertoon van je lidkaart of geniet je van een spaarkorting in je online portemonnee.

Jommekesweekend in Bellewaerde
Jommeke zorgt voor dolle fratsen in attractiepark Bellewaerde. Laat je gezin meeslepen in zijn avonturen en beleef samen een onvergetelijke dag. Kom langs, neem deel en misschien win je nog een van de leuke prijzen!

Jommekesweekend vindt plaats op 23 en 24 juli in Bellewaerde (Ieper). Een ticket voor één Jommekesdag kost 25 euro. Als je deze via de Gezinsbond-website bestelt, krijg je in Bellewaerde 3 euro spaarkorting op de stand van de Gezinsbond.
 
  Bestel je tickets: klik hier.
Zomerfun met AFYA
Ben je nog op zoek naar een te gekke jeugdvakantie voor je kinderen? Bij AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, kan je hen inschrijven voor een flinke dosis zomerfun in een van de vijf thema's: avontuur, dieren, sport & taal, sportkicks of waterfun.

Als lid van de Gezinsbond geniet je van een korting van 40 euro bij internaat- en van 10 euro bij externaatvakanties. Nog een supertip: er is ook een leuk aanbod tijdens de herfstvakantie.
  Boek nu een jeugdvakantie: klik hier.
Amaluna: een fenomenale tourshow

Cirque Du Soleil brengt met 'Amaluna' een verbazingwekkend schitterende voorstelling. Het wereldvermaarde circusgezelschap slaat deze keer zijn tent op in Knokke-Heist, van 15 juli tot 21 augustus.

Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % korting op tickets cat. 1, 2 en 3. In juli enkel geldig op week- en zondagvoorstellingen, in augustus op alle voorstellingen. Let wel: niet geldig op reeds aangekochte tickets en niet combineerbaar met andere voordelen. 

  Bestel je tickets: klik hier.
 
Toegankelijke informatie voor zorgende gezinnen
Uit de bevraging van de Gezinsbond bij zorgende gezinnen, waar ook jij misschien aan deelnam, valt op dat er nood is aan correcte informatie. Daarom heeft de Gezinsbond in deel 2 van zijn dossier over zorgende gezinnen een aantal interessante links en praktische tips bijeengebracht. Dankzij de tips die de zorgende gezinnen zelf doorstuurden en de verwijzingen van onze eigen experten.

Deze bron van informatie vind je in het digitale dossier 'Zorgende gezinnen, wat ze echt willen en nodig hebben'.
  Lees het e-dossier: klik hier.
Heerlijk genieten in het buitenland
Heb je deze zomer geen tijd om even ertussenuit te zijn? Gezinsvakantie-Familiatours  stelt voor het najaar een verrassend aanbod groepsreizen voor. Wandel op La Palma, ontdek Alhambra in Granada of bezoek de mezquita van Cordoba in Andalusië.

Dit alles en meer ontdek je op de website van Gezinsvakantie-Familiatours, de vakantieorganisatie van de Gezinsbond. Geniet (ook) in het najaar van een welverdiende vakantie!
  Ontdek het volledig aanbod: klik hier.
 
Advertentie
RAVeL & BBQ in de Provincie Namen
Schrijf je in voor onze 'RAVeL & BBQ' en combineer fietsplezier met je gezin met de ontdekking van goede adressen in de streek. De restaurants langs de route ontvangen je op hartelijke wijze voor enkele hoogstaande degustaties! Schrijf je snel in voor een van de 8 resterende data!

Meer info op www.ravelbbq.be.
 
 
En er is nóg meer!
  • Grootouders en kleinkinderen brengen vaak samen tijd door. De Gezinsbond en het expertisecentrum 'Kind en Samenleving' ondervroegen grootouders en vijfjarige kleuters over de activiteiten die ze het liefst samen doen en, natuurlijk, over wat hun kleinkind of grootouder zo speciaal maakt. Lees er alles over in onze e-dossiers.
  • Midden in het groen, in de oude schuur of op het gezellige binnenplein van de boerderij bij het kasteel van Loppem... Zilleghem Folk heeft het meest pittoreske festivaldecor van Vlaanderen! Met folk- en wereldmuziek van eigen bodem en elders. Leden van de Gezinsbond krijgen spaarkorting op tickets besteld in voorverkoop.
  • Laat je verrassen door het nieuwe wintersportaanbod van GSF, de sportdienst van de Gezinsbond. Een onovertroffen wintersportweek met all-in formule, gezinsvriendelijke hotels, fijne skigebieden en sneeuwgewenning voor de allerkleinsten. Vraag de brochure aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.