Nieuwsbrief 
 
augustus (1) 2016

De zomer is nog lang niet voorbij. Beleef mooie momenten samen met je gezin. In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit de vele gezinsuitstappen mét ledenkorting. Speciaal voor leden van de Gezinsbond. Voel je de vakantievlinders al kriebelen?

Afhankelijk van de actie krijg je een rechtstreekse korting op vertoon van je lidkaart of geniet je van een spaarkorting in je online portemonnee.

Doe het zelf in Technopolis®
Fietsen op een kabel op vijf meter hoogte? Zelf een vliegtuig veilig aan de grond zetten? Een dutje doen op een spijkerbed? Wandelen op de maan? Je beleeft het allemaal in Technopolis®. Kijken en afblijven? Niets van! Technopolis® is een doe-centrum waar je je uitleeft met meer dan 350 interactieve opstellingen. Je voelt, probeert en ervaart alles helemaal zelf.

Tot en met 31 augustus 2016 betaal je als lid van de Gezinsbond op vertoon van je lidkaart aan de kassa 14 euro i.p.v. 16 euro (volwassenen) en 8,50 euro i.p.v. 12,50 euro (3-11 jaar); gratis voor kinderen tot 3 jaar.
  Meer info: klik hier.
Oog in oog met dinosaurussen in Oostende
'Dinos Alive' stuurt je miljoenen jaren terug de tijd in. Een fascinerende reis naar de absolute heersers die 140 miljoen jaar lang de scepter zwaaiden in het dierenrijk. Het enige wat nu nog overblijft van deze kolossen zijn botten en de machtige expo 'Dinos Alive'. Een leuke uitstap voor het hele gezin!

Je kan deze expo bezoeken tot 4 september in Kursaal Oostende (Monacoplein). Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op alle tickets.
  Terug de tijd in: klik hier.
Dirty Dancing in Kursaal Oostende

Een swingende musical waarbij de liedjes en de bijhorende choreografie centraal staan. 'Dirty Dancing' is tot 7 augustus te zien in Kursaal Oostende.

Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart volgende korting: volwassenen 15 % korting, kinderen tot 18 jaar betalen 50 % van de ticketprijs. Prijzen van tickets variëren van 44 tot 69 euro (inclusief reservatiekosten).

  Bestel je tickets: klik hier.
 
Ontdek de wondere wereld van Han
Een wondere wereld onder de grond en een park vol wilde dieren boven de grond, dat tref je in Han aan. Een bezoek aan de Grotten van Han begint op een oude tram die je naar de ingang voert. Op de heuvel boven de grot ontdek je het Wildpark met wolven, lynxen en bedreigde diersoorten.
 
Bij aankoop van een PassHan ticket krijgen leden van de Gezinsbond maar liefst 30 % korting, waarvan 15 % ledenkorting en 15 % spaarkorting. Je betaalt dus niet alleen minder aan de kassa, je ontvangt ook een mooi bedrag in je online portemonnee.
  Ontdek Han: klik hier.
Verken het Gentse Belfort met Artoria
Over de Gentse cultuur valt zoveel te zeggen. Maar eventorganisator Artoria vertelt je wat je nog niet wist en brengt je waar je nog niet bent geweest. Deze keer staat het
wereldbekende Gentse Belfort centraal. Met een aangepast programma voor kinderen (7-12 jaar) en jongeren (vanaf 12 jaar).

Als lid van de Gezinsbond ontvang je op vertoon van je lidkaart 2 euro spaarkorting op de tickets.
  Meer info: klik hier.
 
Duik in het verleden van Abdijsite Herkenrode
Abdijsite Herkenrode in Hasselt neemt je mee naar het boeiende verleden van een van de eerste en vooral rijkste vrouwenabdijen. Volg de geschiedenis van 600 jaar vrouwen op Herkenrode in het belevingscentrum. Of prikkel je zintuigen in de kruiden- en inspiratietuin.

Bij een bezoek aan het belevingscentrum én de kruiden- en inspiratietuin krijg je als lid van de Gezinsbond twee euro spaarkorting. Bezoek je enkel een van de twee, dan krijg je een euro spaarkorting. De korting wordt aan de kassa in je online portemonnee geplaatst. Gratis voor kinderen tot 12 jaar.
  Meer info: klik hier.
En er is nóg meer!
  • Folkfestival Ham (12-13-14 augustus) dat is genieten van goede muziek, luieren onder de appelbomen en verbaasd zijn over de kleine dingen. Voor haar 20ste editie pakt ze uit met een gevarieerd programma. Leden van de Gezinsbond krijgen op vertoon van hun lidkaart 10 % korting op de tickets.
  • In juli en augustus geniet je als lid van de Gezinsbond op vertoon van je lidkaart een rechtstreekse korting van 15 % bij aankoop van een dagticket voor Planckendael en voor ZOO, plus 10 % spaarkorting op het bedrag dat je effectief voor je dagtickets betaalt.
  • Beleef sporterfgoed in het Sportimonium, een museum over sport voor jong en oud. Leef je uit met eeuwenoude sporten in de volkssporttuin of breng je conditie in kaart en vergelijk je scores met die van topatleten. Leden van de Gezinsbond krijgen een straffe korting op de toegangsprijs én op aankopen in de museumwinkel. 
  • Een selfie met King Kong, een ontmoeting met bekende tekenfilmfiguren of een gevecht met een dinosaurus? In Yale 3D world, Magic and Fun kan het allemaal! Een uniek evenement met grote geschilderde decors waarin jij de hoofdrol speelt (t.e.m. 28 augustus). Als lid van de Gezinsbond krijg je 3 euro korting per aangekocht individueel ticket. 
In de toekomst willen wij je blijven informeren, ook via e-mail. We volgen hierbij steeds de regels van onze privacy-disclaimer. Je kan deze raadplegen via volgende link: www.gezinsbond.be/privacy.