Ad Goos vertelt: Draag een komma in je oor
     

Op de eerste dag van de Week van de Opvoeding, dinsdag 16 mei 2017, heeft de Gezinsbond SCW (Sociaal-Cultureel Werk) Oost-Vlaanderen Ad Goos uitgenodigd met zijn voorstelling Draag een komma in je oor.

Een absolute aanrader voor iedereen die zorg draagt voor kinderen.

 

Toegang is gratis, maar graag inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ad Goos is ortho-agoog en werkte jarenlang in het onderwijs. Hij stond voor de klas en koos daarna voor hulpverlening voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zijn ervaring vormt de rode draad van zijn vertelling.

En iedereen – jong en oud – raakt geboeid door zijn verhaal en zijn pleidooi om steeds naar het hele verhaal van elk kind te luisteren, zodat het kan groeien tot wie hij/zij werkelijk is. 

Ontroerend, soms hilarisch maar altijd met een subtiel verpakte boodschap die alle zorgdragers voor kinderen nieuwe handvatten aanreikt voor de momenten waarop opvoeden moeilijk is.

Een verhaal dat niet alleen geschikt is voor leerkrachten maar voor alle ouders, grootouders en iedereen die zorg draagt voor kinderen.

 

Wees welkom! En deel deze uitnodiging gerust met anderen. Iedereen is welkom!