Nieuwsbrief 
 
juli 2019
Kamptips voor je kind + Ontdek zomerse ledenvoordelen
 

Is een kamp wel geschikt voor mijn kind?
Kampen komen veelal met een leeftijdsaanduiding. Van 4 tot 7 jaar, van 8 tot 11 jaar... Zo weet je als ouder ongeveer wat geschikt is voor je kind. Maar wat als je kind heel vroeg of pas laat op het jaar verjaart? Of heel verlegen is en liever bij grote zus of broer wil aansluiten?
 
Zomerse uitstapjes mét korting voor kleuters
 
Zomervakantie! Een tijd van rust, ijsjes… en gezeur. Geen wonder dat je af en toe het huis uit wil. Ondertussen wil je ook nog wat besparen of net spaarkorting bijeensparen? Als lid van de Gezinsbond kan het allemaal!
 
Onze zomerse uitstapjes voor kleuters beloven je alvast een heleboel plezier én spaarkorting!

Houd je lidkaart steeds bij de hand. Zo mis je geen enkele korting!
  Plezier voor het hele gezin
Perfect voorbereid voor de zomer
 
Het is zomer! Ben jij er helemaal klaar voor? Bij Di vind je alles voor de perfecte voorbereiding op de zonnige dagen: van producten voor mooi verzorgde benen en voeten tot de beste bescherming vóór, tijdens en na het zonnen.
 
Leg je sandalen, zomerse jurken en shorts maar al klaar! Als lid van de Gezinsbond geniet je van 5 % spaarkorting op al je aankopen bij Di.
 
Knotsgekke taalkampen voor jongeren

 
AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond, bezorgt je kind een onvergetelijke zomer in Wallonië én een unieke kans om op een speelse manier de Franse taal (beter) te leren kennen.
 
Je kind ontdekt sportieve activiteiten zoals hockey en lasergames tijdens 'Vive le sport'. Of verkent spannende grotten, wilde waters en duizelingwekkende hoogtes met 'L'aventure Française'. Als lid van de Gezinsbond krijg je 100 euro korting op deze kampen.
  Bekijk alle taalkampen
Geniet van je Thomas Cook-voordeel
Gezinsvakantie-Familiatours, de reisorganisatie van de Gezinsbond, schenkt je de zon! Boek je nu een reis binnen het aanbod van Thomas Cook via Gezinsvakantie-Familiatours voor afreizen in juli en augustus? Dan krijg je een extra familiekorting van 350 euro per boeking!
 
Deze extra korting is cumuleerbaar met de spaarkorting voor leden van de Gezinsbond.
  Plan nu je vakantie in
Advertentie
Royaal wonen aan Schelde en binnentuin
Antwerpen - Nieuw Zuid lanceert Scheldehof, een indrukwekkend gebouw met grote binnentuin die uitgeeft op de Scheldeoevers. Het ontwerp is van wereldvermaard Zwitsers architect Max Dudler. De locatie kan niet beter: tussen de centrale promenade en de Schelde. Ontdek het project en kies uit een grote variatie aan appartementen met zeer ruime terrassen en prachtig zicht op Schelde, stad en groen.
Advertentie
Een verzekering overlijden voor ouders van studenten?
Volgt je kind hogere studies? Dan weet je hoeveel studeren kost! Maar wat als jij overlijdt? Als je kind tussen 17 en 25 jaar is, betaalt de Studiekostenverzekering van AG Insurance (overlijdensverzekering, tak 21) tot € 26.000, gespreid over 24 maandelijkse betalingen, met in augustus € 1.000 extra voor het inschrijvingsgeld.
 
En er is nóg meer!
  • Ben je al eens in Zeeland geweest? Bezoek Deltapark Neeltje Jans en geniet van de zeehonden- en zeeleeuwenshows, leer meer over de beroemde Deltawerken en maak een rondvaart op de Oosterschelde. Een leuk dagje uit met de familie én 15 % spaarkorting.
     
  • Jouw mening is belangrijk voor het klimaat. Tegen 2030 moeten alle EU-lidstaten een Nationaal Energie- en Klimaatplan indienen dat de uitstoot van broeikassen met 40 % moet beperken. Laat je stem gelden en vul de bevraging in.
     
  • Ga met de hele familie uit de bol op KID Rock! Zing en dans mee met o.a. Ghost Rockers, de Ketnet Band, Raf Violi, Baba Yega en #LikeMe. Of amuseer je op de vele randactiviteiten van het festival (12-13 juli). Als lid van de Gezinsbond krijg je spaarkorting op tickets in voorverkoop.
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.