Nieuwsbrief 
 
februari (2) 2018
Ken je deze ledenkortingen?
 

Als lid van de Gezinsbond bespaar je op een heleboel aankopen. Hoe vaker je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je bij elkaar spaart. Heb je 10 euro gespaard? Dan kan je dit spaartegoed gebruiken om nieuwe aankopen te betalen. Zo is je lidgeld snel terugverdiend!
 
Mis geen enkel voordeel, hou je lidkaart altijd bij de hand.
 
Houd je energiefactuur onder controle
Woningen met een gebrekkige muur- en dakisolatie verliezen ruim 50 % van hun warmte. Met goede isolatie geniet je van een lager energieverbruik, meer comfort én minder omgevingsgeluid.
 
Isoleren helpt om je energiefactuur onder controle te houden. Daarom krijg je als lid van de Gezinsbond 5 % spaarkorting bij Iso Protect op de totaalfactuur van een spouwmuurisolatie, een zoldervloerisolatie en een dakisolatie.
  Ontvang spaarkorting op isolatie
Meer mobiel in je eigen woning
Comfortlift biedt mobiliteitsoplossingen voor iedereen met een beperking door ouderdom of een handicap. Met een traplift is elke verdieping van je huis gemakkelijk bereikbaar én krijg je je onafhankelijkheid terug. De installatie is eenvoudig en vergt geen ingrijpende verbouwing aan je huis.
 
Krijg als lid van de Gezinsbond 150 euro spaarkorting bij aankoop van een rechte traplift of van 250 euro spaarkorting bij een gebogen traplift.
  Bestel een traplift op maat
Ontwerp je eigen meubels
Met Kewlox creëer je unieke en tijdloze meubels. Je monteert, demonteert en hermonteert ze zonder dat er nagels noch vijzen aan te pas komen. Met een ruime keuze aan kleuren, afmetingen en afwerkingen vind je vast het meubel dat bij je past!
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van een spaarkorting van 5 % bij Kewlox.
  Laat je creativiteit de vrije loop
Krijg hulp in het huishouden
Dankzij Daoust Dienstencheques maak je meer tijd vrij voor jezelf en je gezin. Een huishoudhulp aanvragen kan vanaf minimum drie na elkaar gepresteerde uren. Je betaalt met een dienstencheque van 9 euro per gepresteerd uur.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je bij Daoust 0,75 euro spaarkorting per gebruikte dienstencheque. Je Daoust-kantoor noteert hoeveel dienstencheques je poetshulp binnenbrengt en op hoeveel korting je recht hebt.
  Vraag je huishoudhulp aan
Geniet voordelig van cultuur
Music Hall presenteert prestigieuze voorstellingen in Vorst Nationaal. Als Gezinsbond-lid krijg je 15 % korting op de tickets.
 
Je m'appelle Jacques Brel brengt op 12 en 13 mei een indrukwekkend eerbetoon aan de grootste chansonnier uit onze geschiedenis.
Op 18, 19 en 20 mei eert Ballet Béjart Lausanne zijn oprichter Maurice Béjart met t 'M et variations… én met de Boléro van Ravel in de originele choreografie van Béjart.
Advertentie
Renoveren? Denk aan Argenta!
Uw huis: ecologisch, veilig, hedendaags. Of toch niet? Dan is het misschien tijd om te renoveren? Argenta helpt u graag om uw plannen te realiseren. Denk eraan om uw gerenoveerd huis ook goed te verzekeren. Een storm of brand kan schade aanrichten. Met een goede brandverzekering bent u gerust.

Ontdek hoe Argenta u kan helpen.
En er is nóg meer!
  • Betoverende attracties, spectaculaire parkshows, spannende achtbanen… de Efteling is er voor groot en klein. Bezoek deze wereld vol wonderen als lid van de Gezinsbond met korting!
  • Koop je iets online maar krijg je niets geleverd? Ben je het slachtoffer van pesterijen op sociale media of van fraude met je kredietkaart? Bescherm je online leven met eProtect en krijg als lid van de Gezinsbond een jaarlijkse spaarkorting van 24 euro.
  • Bij een tuin- of buurtfeest hoort een mooie feesttent. Bij TecTronic vind je een uitgebreid aanbod met 10 % spaarkorting.