Nieuwsbrief 
 
mei (3) 2018
Ontdek je ledenvoordelen: bij deze partners spaar je korting
 

Als lid van de Gezinsbond bespaar je op een heleboel aankopen. En hoe vaker je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je bij elkaar spaart. Heb je 10 euro gespaard? Dan kan je dit spaartegoed gebruiken om nieuwe aankopen te betalen. Zo is je lidgeld snel terugverdiend!
 
Mis geen enkel voordeel, hou je lidkaart altijd bij de hand.
Krijg spaarkorting op je Renault
Dankzij de samenwerking tussen de Gezinsbond en Renault krijg je 100 tot 200 euro spaarkorting op je nieuwe wagen, afhankelijk van het gekozen model.
 
Is je nieuwe wagen gearriveerd? Bezorg dan een kopie van je lidkaart, de bestelbon, de factuur en de officiële inschrijving van je wagen aan onze dienst Ledenvoordelen. Kocht je een Renault in '17 en bezorgde je ons de nodige documenten nog niet, dan kan dat nog t.e.m. 30 juni '18. Daarna kunnen we geen dossiers van '17 meer aanvaarden.
  Lees de voorwaarden
Leer Frans én amuseer je met Swap-Swap
Je leert een taal, gaat op vakantie… en daar sta je met je mond vol tanden. Om een taal écht te beheersen, is spreken van groot belang. Swap-Swap verbreedt de kijk van tieners op de wereld via taaluitwisselingen tussen Frans- en Nederlandstalige gezinnen.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 euro spaarkorting op je inschrijving bij Swap-Swap. Bied je kind een onvergetelijke ervaring!
  Meer weten over Swap-Swap
Samen feestvieren bij Colmar
Heerlijke buffetten, smakelijke suggesties en gerechtjes à la carte. Bij Colmar is het alle dagen feest! Bovendien zijn dranken steeds inbegrepen. Heb je binnenkort een feestje? Vier dan samen met vrienden en familie bij Colmar! Of plaats je bestelling bij de Colmar-traiteurdienst.
 
Bij Colmar geniet je van 5 % spaarkorting en krijgen kinderen t.e.m. 12 jaar hun kindermenu altijd met 50 % korting.
  Heerlijk smullen met de hele familie
Bescherm de digitale rechten van je gezin
Koop je iets online maar krijg je niets geleverd? Ben jij of je kind het slachtoffer van pesterijen op sociale media? De rechtsbijstandsverzekering eProtect biedt juridische bescherming voor je online identiteit én die van je gezin.
 
De polis dekt o.a. de juridische bijstand bij aantasting van je e-reputatie, online frauduleus gebruik van je betaalmiddelen, online identiteitsdiefstal en geschillen bij het gebruik van online veilingsites. Als lid krijg je een jaarlijkse spaarkorting van 24 euro.
  Geniet van uitgebreide bescherming
Hulp in je huishouden
Dankzij Daoust Dienstencheques maak je meer tijd vrij voor jezelf en je gezin. Een huishoudhulp aanvragen kan vanaf minimum drie na elkaar gepresteerde uren. Je betaalt met een dienstencheque van 9 euro per gepresteerd uur.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je bij Daoust 0,75 euro spaarkorting per gebruikte dienstencheque.
  Vraag je huishoudhulp aan
Beleef een zorgeloze vakantie met je gezin
Een zorgeloze vakantie tegen de juiste prijs? Dan moet je bij Vayamundo zijn. In het vakantiecentrum Vayamundo Oostende geniet je met de hele familie van een zalig verblijf met zicht op zee. En even ontsnappen aan het hectische leven kan nergens beter dan in Vayamundo Houffalize.
 
Als lid van de Gezinsbond ontvang je 5 % spaarkorting via je lidkaart aan het onthaal van de vakantiecentra. Denk eraan bij reservatie je lidmaatschap van de Gezinsbond te vermelden.
  Reserveer nu je verblijf
Advertentie
Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?
Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat.
 
Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Een droomwoning, op een droomlocatie.
 
En er is nóg meer!
  • Bij Go Sport shop je als lid van de Gezinsbond met 15 % spaarkorting. De professionele medewerkers helpen je graag met handige tips en advies zodat je vol zelfvertrouwen kan sporten en genieten van tijd voor jezelf.
  • Laatste kans! Profiteerde je al van de extra spaarkorting bij Brantano? Haal de zon binnen in je kleerkast en ontvang nog t.e.m. 31 mei 10 % i.p.v. 5 % spaarkorting! Waar wacht je nog op?