Nieuwsbrief 
 
januari 2019
Wat is het Groeipakket? + Verdien je lidgeld terug in 2019
 

Verdien je lidgeld terug in 2019
Maak gebruik van je lidkaart en verdien je lidgeld in 2019 in een mum van tijd terug. Hoe? Door op de hoogte te blijven van al je voordelen! Je vindt ze vanaf nu op één plek, overzichtelijk gegroepeerd per thema. Ontdek je voordelen op de vernieuwde website gezinsbond.be/ledenvoordelen
 
Wat is het Groeipakket en wat verandert er voor je gezin?
 
Vanaf 1 januari 2019 krijgt elk Vlaams kind een Groeipakket. Dit is de naam voor alle financiële tegemoetkomingen die een kind in Vlaanderen kan krijgen waaronder een startbedrag, basisbedrag en een schoolbonus (vroeger: kraamgeld, kindergeld en schoolpremie).
 
Wat betekent het voor jouw gezin? Voor wie in Brussel woont? Pleegouder is? We hebben alle info voor jou in een overzicht gegoten.
  Weet er alles over
Ga mee op een onvergetelijk paardenavontuur


De populaire paardenshow Apassionata gaat voortaan als Cavalluna op tournee. In de magische show ‘World of Fantasy’ ontdekt de jonge Tahin een wereld waarin zijn wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Hij maakt er kennis met de mooie Naia, die hem gidst door haar wonderbaarlijke thuisland.
 
Geniet met het hele gezin van de spectaculaire show met beeldschone paarden, acrobatiek, dans en muziek.
Je ontvangt 7 euro spaarkorting op je ticket.
 
Droom nu al van een onvergetelijke zomer
Zoek je een jeugdkamp voor de kinderen of een actieve groepsvakantie met het hele gezin? Wil je als 50+'er een portie wandel- en fietsplezier opsnuiven of als grootouder een dolle vakantieweek beleven met je kleinkinderen?
 
Waar je dan ook voor gaat, met Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sport- en de jeugddienst van de Gezinsbond, wordt het gegarandeerd een onvergetelijke zomer!
  Vraag de nieuwe vakantiebrochures 2019 aan
Grootouders als veilige haven bij echtscheiding
Als ouders uit elkaar gaan, heeft dat onvermijdelijk ook gevolgen voor de kinderen. Zowel praktisch als emotioneel.
 
Marnick (nu een twintiger) maakte het als kind mee. In een situatie waarbij van de ene dag op de andere niets meer was als voorheen, werd de band met de grootouders nog belangrijker dan voorheen.
  Lees erover op GoedGezind.be
Advertentie
Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer
In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie én een buitenkans voor investeerders dankzij de ervaren verhuurservice en het fiscaal gunsttarief van 12 % btw. De vraag aan de Belgische kust is groot: wat is uw antwoord?
 
Advertentie
Zweedse gehaktballetjes en smørrebrød
15-daagse familierondreis Denemarken en Zweden, v.a. € 279 p.p.
 
Ontdek tijdens deze rondreis het land van de Kleine Zeemeermin (Denemarken) én het land van Pippi Langkous (Zweden). Smul eerst van Deens smørrebrød en daarna van Zweedse gehaktballetjes. Verder staan op het menu: de Deense Oostzee- én Noordzeekust met hun kindvriendelijke stranden, de heldere meren van Zweden en het prachtige Kopenhagen.

Exclusieve korting voor leden van de Gezinsbond: geniet van 4 % korting in je online portemonnee op het ganse aanbod van Pharos Reizen.
Voor info, voorwaarden en extra promotie: Gezinsvakantie.be
En er is nóg meer!
  • Leg je dagelijkse beslommeringen even aan de kant en geniet van een gegidste expo, een begeleide architectuurwandeling of een andere ontspannende activiteit met Cultuurpauze.be! Als lid van de Gezinsbond ontvang je 15 % spaarkorting op groepsactiviteiten.
  • Waar ga jij dit jaar op vakantie? Als lid van de Gezinsbond krijg je kortingsvoordelen bij Landal Greenparks, Pharos Reizen én op Thomas Cook-vakanties als je ze boekt via Gezinsvakantie. Liever dichter bij huis? Verblijf aan scherpe tarieven in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Boek nu je vakantie.