Nieuwsbrief 
 
maart 2019
Ken jij Sofie van de Gezinsbond al?

De tweedehandsbeurs in je buurt, de paaseierenraap of die toffe knutselnamiddag? Allemaal dankzij 13.000 vrijwilligers die zich elke dag met veel talent en goesting inzetten voor de gezinnen in hun buurt. Maak kennis met Sofie en ontdek wat vrijwilligers van de Gezinsbond allemaal doen.
 
Ga eropuit in de krokusvakantie
 
Het is nog niet te laat om leuke plannen te maken!

Neem –ook al is het maar even- de tijd om te genieten met je (klein)kinderen tijdens de krokusvakantie. Ga samen op stap naar de bioscoop of een attractiepark, een theatervoorstelling of een museum...
 
Tip: houd je lidkaart steeds op zak. Zo mis je geen enkele ledenkorting!
  Op stap met korting
Oude schoenen- & kledingactie bij Brantano

 
Vanaf nu zijn ook je oude kledingstukken welkom bij Brantano! Breng ze van 9 t.e.m. 31 maart samen met je oude schoenen binnen bij Brantano en ontvang 12,50 euro extra shoptegoed voor een nieuwe outfit.
 
Neem je lidkaart van de Gezinsbond mee want je 5 % spaarkorting krijg je er nog eens bovenop.
 
Burgerinitiatieven voor gezinnen, door gezinnen
De Gezinsbond schreef samen met het Kenniscentrum Gezinswetenschappen (Odisee) een inspiratiegids over burgerinitiatieven voor en door gezinnen. Want overheden en professionals zijn niet langer de enige partijen die ondersteuning bieden. Ook burgers en andere gezinnen steken de handen uit de mouwen!
 
We stellen de inspiratiegids voor tijdens de Gezinsconferentie 2019 op 14 maart. Verwacht je aan lezingen, inspiratiesessies en een markt waar burgerinitiatieven zich komen voorstellen.
  Schrijf je in voor de conferentie
Geniet van een dagje extra vakantie
De paasvakantie is een echte topperiode in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Beleef samen met je familie mooie momenten met gratis kinderanimatie en… een heleboel chocolade!
 
Boek je een paasverblijf in vakantiecentrum 'De Bosberg' of 'Reigersnest'? Dan geniet je van een super paaspromo: midweek 3+1 gratis.
  Boek nu je verblijf
Advertentie
Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer
In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie om te wonen. En een buitenkans voor investeerders: het aanpalende woonzorgcentrum is een enorme troef voor de verhuur. De vraag aan de kust is groot: wat is uw antwoord?
 
En er is nóg meer!
  • Op 5 april gaat het dak van het Sportpaleis er weer volledig af tijdens MNM Back To The 90's & 00's. Laat deze memorabele show niet aan jou voorbijgaan en bestel je tickets met 5 euro spaarkorting via de website van de Gezinsbond.
  • Ontdek de Amalfikust samen met je kinderen (vanaf 11 jaar): wandel mee langs het pad der Goden, bezoek Pompeï en de Vesuvius, vaar mee naar Capri en verken Napels met een gids. Je geniet van een gezinskorting van 30 euro vanaf het tweede kind.
  • De BBC–natuurdocumentairereeks Blue Planet II komt op 10 maart naar Brussels Expo. Geniet van beelden in 4K Ultra HD op een gigantisch scherm én met live orkestbegeleiding. Je krijgt 20 % rechtstreekse korting op tickets besteld via de Gezinsbondwebsite.
  • Heb je kinderen tussen 15 en 24 jaar, én een uurtje tijd voor een persoonlijk interview over jongeren en (nep)nieuws? Doe dan mee aan de bevraging van de Gezinsbond i.s.m. de Arteveldehogeschool. In ruil voor je tijd ontvang je na afloop 4 gratis cinematickets.