Nieuwsbrief 
 
juni 2019 (2)
Ontdek zomerse familie-uitstapjes mét korting
 

Tijd om met het hele gezin eropuit te trekken!
Als lid van de Gezinsbond geniet je van leuke en goedkope uitstappen, en van fraaie kortingen
op tal van evenementen. Ook tijdens de zomermaanden, met
het Vakantievlinders-aanbod van de Gezinsbond.
 
Ontdek alle uitstappen en evenementen met korting in 'De Bond' die weldra in je bus valt.
 
Zorg dat je altijd je lidkaart op zak hebt om van de kortingen te kunnen genieten!
Studiejaren afkopen voor hoger pensioen: een goed idee?
 
Tot nu toe was het niet voor iedereen winstgevend om je studiejaren hoger onderwijs af te kopen zodat deze meetellen als gewerkte dagen om je pensioen te berekenen. Omdat dit door onze gammele pensioenfiscaliteit in veel gevallen niet leidde tot een hoger netto pensioen, hebben we tot voor kort afgeraden deze investering te doen.

Dat advies heffen we nu op omdat de pensioenfiscaliteit dankzij het aanhoudend lobbywerk van de Gezinsbond werd aangepast.
  Lees erover op GoedGezind.be
Woorden, beelden en muziek over liefde en gemis
Foto: © Koen Bauters
Dit najaar organiseert de Gezinsbond ‘Verre van Weg’, een voorstelling over liefde en gemis. Geïnspireerd door de troost van muziek, maakte zangeres Mira dit concert voor de Gezinsbond. Een muzikale uiting aan de liefde voor wie er niet meer is. Vooraf brengt Caroline Meerschaert met een verhalencollage de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld.
 
Leden van de Gezinsbond ontvangen 2 euro spaarkorting op hun toegangsticket.
 
Doe de swap!

 
Wat dacht je van een verfrissend taalbad voor je kind(eren)?

Swap-swap biedt de kans om via een taaluitwisseling in contact te komen met de Franse taal en om samen met nieuwe vrienden een ongelooflijk avontuur te beleven.

Investeer in de toekomst van je kind en maak een account aan op het online platform. Als lid van de Gezinsbond ontvang je 20 euro spaarkorting.
  Schrijf nu in
Met de kinderen op ontdekking in Berlijn
Wie heeft gezegd dat je in een stad geen actieve vakantie kan beleven? Ontdek Berlijn en Potsdam tijdens een vijfdaagse reis met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond. Bezoek iconische plekken als Brandenburger Tor en Unter den Linden, snuif de cultuur op, leer over de geschiedenis en verken Potsdam per fiets.
 
Voor gezinnen met tieners vanaf 11 jaar. Extra gezinskorting van 30 euro vanaf het tweede kind.
  Boek je reis
Advertentie
Familieplezier met de railbikes van de Molignée

Foto: © Les draisines de la Molignée
Ontdek het plezier van de railbikes of de spoorwegfietsen van de Molignée. Gun jezelf en je gezin een heerlijk moment van ontspanning en fiets op eigen tempo op een oude spoorlijn door het hart van de schilderachtige vallei van de Molignée.
 
Kijk snel voor een gratis cadeau of download onze kortingsbonnen en geniet van nog meer promoties op verblijven en activiteiten voor groot en klein.
 
Advertentie
De ultieme assistentiewoning aan zee
Wilt u zorgeloos genieten van uw pensioen? En denkt u daarbij aan een tweede leven aan zee? Dan is Beukenhof uw ideale thuis: hypermoderne assistentiewoningen, een à la carte-restaurant en een wellness met binnenzwembad. Gelegen in een privé-park, vlakbij Golf Ter Hille en de zee.
 
Exclusief zorgvastgoed, pal in het centrum van Oostduinkerke-dorp: Beukenhof is de perfecte investering.
 
En er is nóg meer!
  • Ik ga op reis en ik neem mee… (ont)spannende lectuur! Vakantie is hét moment voor een goed boek. Laad je reiskoffer vol bij Standaard Boekhandel en ontvang 5 % spaarkorting.
     
  • Op elk moment van het jaar kunnen grootouders en hun kleinkinderen bij de vakantiecentra van de Gezinsbond terecht. In de zomer zijn er speciale thematische midweken. Dan beleven kleinkinderen de grootste zomerfun met hun oma en opa! Ontdek nu het zomeraanbod.
     
  • Omdat kampen van bepaalde organisaties snel volzet zijn, wordt ten onrechte gedacht dat dit overal zo is. Geen nood: er zijn nog kampen voor late beslissers. Je kan je kind zelfs kort van tevoren nog inschrijven! Ook bij AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond. Bekijk 11 coole kampen voor deze zomer.
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.