Nieuwsbrief 
 
oktober (3) 2018
Straffe ledenkortingen op gezinsuitstappen tijdens de herfstvakantie
 

Maak tijd voor je (klein)kinderen en doe leuke dingen tijdens de herfstvakantie. In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit onze vele gezinsuitstappen mét ledenkorting.
 
Houd je lidkaart steeds op zak. Zo mis je geen enkele ledenkorting!
Beleef een avontuurlijk muziekfestival
Foto: ©Dries Segers
Het BIG BANG Festival is een ode aan muziek en klankkunst. Geen festival waar je stil zit om te luisteren, maar dat aanzet om zelf dingen te ontdekken en te doen. Met mobiele bands, intieme concerten en interactieve klankinstallaties op maat van een jong publiek (5+).
 
Beleef het muzikaal avontuur in De Bijloke (28 oktober, Gent), de Singel (1 november, Antwerpen) of BOZAR (4 november, Brussel) en ontvang ter plekke 1 euro spaarkorting op je ticket.
  Ontdek de kracht van muziek
Breng een bezoek aan Boudewijn Seapark
Weer of geen weer, in Boudewijn Seapark beleef je altijd een dolfijne dag met de hele familie! Bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen tijdens de nieuwe dolfijnenshow, beleef dolle pret op de 20 outdoor én 12 indoor attracties, en kom met de hele familie schaatsen op de overdekte ijspiste.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je tijdens de herfstvakantie maar liefst 15 % spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa.
 
Zet samen met Pippi Langkous de boel op stelten
Begin november zet Pippi Langkous de boel op stelten in een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin.
 
In een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maakte regisseur Tijl Dauwe een swingende musical over een meisje dat bij haar oma op zolder een kist Pippi-kleren vindt. Zodra ze de kleren aantrekt, wordt ze Pippi Langkous en beleeft ze de meest spannende en bizarre avonturen.
  Geniet van 15 % spaarkorting op tickets
Maak verrassende toeren mee in het theatercircus

Foto: ©Piet-Hein Out
Jongleurs, acrobaten, stuntmensen, messenwerpers… Cirque Berserk combineert eeuwenoude vaardigheden en tradities van toerende circusgezelschappen met hedendaagse, adembenemende acts en technieken. Het meest spectaculaire is 'the motorcycle globe of death': maar liefst vier moto's rijden rond in de globe. Durf jij toe te kijken?
 
Cirque Berserk is een show die jong en oud van begin tot eind op het puntje van zijn stoel laat zitten. Van 26 t.e.m. 31 oktober exclusief in Oostende Kursaal.
  Bestel je tickets met 15 % spaarkorting
Verken Stonehenge in het Gallo-Romeins Museum
Rond 2.500 voor Christus, in het zuiden van Engeland, verrijst een indrukwekkend bouwwerk. Cirkelvormig met gigantische rechtopstaande stenen.
Vandaag staat de constructie bekend als Stonehenge. Ontdek er alles over in een intrigerende tentoonstelling in het Gallo-Romeins Museum van Tongeren.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 2 euro spaarkorting op je ticket.
  Geniet van de kindvriendelijke tentoonstelling
Klein Festijn: voor elk wat wils!
Voorstellingen die je doen rillen van de spanning, doen brullen van het lachen of waar je even stil van wordt. Tijdens de herfstvakantie heeft kindertheaterfestival Klein Festijn weer heel wat geweldige producties in petto: uitdagend poppentheater, beeldende dansvoorstellingen en spannende vertellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
 
Als lid ontvang je 1 euro spaarkorting op je ticket in voorverkoop.
  Bestel je tickets met spaarkorting
Tweede editie dubbele-korting-weekend
Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert de Gezinsbond op 2, 3 en 4 november weer het dubbele-korting-weekend. De deelnemende handelaars verwennen je dan met dubbele spaarkorting. Ook Standaard Boekhandel doet mee en geeft tijdens dit weekend 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten en 20 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren.
 
Noteer 2, 3 en 4 november in je agenda, want je kan in de prijzen vallen: de Gezinsbond beloont 25 deelnemende gezinnen met maar liefst 25 euro spaartegoed!
 
Advertentie
Een subtropisch dagje vakantie beleef je bij LAGO!
Ben je een echte avonturier? Waag je aan een spannende tocht door sensationele glijbanen, laat je meevoeren door de wildwaterbaan of overwin de golven in het golfslagbad. De allerkleinsten spetteren erop los in de warme waterspeeltuin. En in de warme lagune geniet je van een massage met véél bubbels.

Ontdek de LAGO zwemparadijzen op www.lago.be en plan een dagje waterpret voor het hele gezin.
En er is nóg meer!
  • Breng tijdens de herfstvakantie een bezoek aan ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael of ZOO Serpentarium en ontvang 20 % rechtstreekse korting + 10 % spaarkorting op je ticket!
  • Griezel mee tijdens de Halloween-dagen en krijg 1,50 euro spaarkorting op je ticket bij een bezoek aan Seafront. Gratis toegang voor verklede kinderen*. Stoere piraten, schattige spookjes, bloeddorstige vampiers... Ze zijn allemaal welkom! *Bekijk de actievoorwaarden.
  • Koop je tickets voor de Boekenbeurs met 10 % spaarkorting via de Gezinsbondwebwinkel. Op 3 november organiseert de Gezinsbond de 'Dag van het Gezin', met de bijzondere band tussen kinderen, ouders en grootouders als rode draad van een gevarieerd programma.
  • Op 1 en 2 november is Sotiz, de knotsgekke zwarte kater, de baas in Bokrijk! Verwacht je aan een kattekwaad-parcours met tal van live-acts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat. Bestel je tickets voor 30 oktober via de Gezinsbondwebsite en ontvang 3 euro spaarkorting.