Nieuwsbrief 
 
juli (2) 2019
Zomervoordelen voor leden
 

Mijn kind op kamp: een goed idee?
Opvoeden is loslaten en dat voel je het hardst als je kind op kamp vertrekt.
 
Dat je als ouder de controle en het toezicht kwijt bent -al is het maar voor een paar dagen- kan vreemd aanvoelen. Waarom is loslaten zo moeilijk? En wat kan je eraan doen?
Lees erover op GoedGezind.be
 
Uitstapjes met tieners
 
Zomervakantie met tieners is minder intensief: je kan ze met een (bijna) gerust hart alleen thuislaten, met een takenlijst (al dan niet gekoppeld aan de wificode van de dag). Dat neemt de nood aan gezinstijd echter niet weg. Alleen: die rollende ogen van je tieners en hun gezucht kan je missen bij elk van je voorstellen.
 
Wil je samen met je gezin volop genieten? Én scoren bij je kroost? Speciaal voor jou hebben we een lijst samengesteld met uitstapjes inclusief Gezinsbondkorting.
  Ontdek onze tips
Geniet van een frisse, zomerse look
 
Zomervakantie! Tijd om lekker te ontspannen en jezelf te verwennen. Planet Parfum laat je deze zomer stralen met dé trends in make-up, parfums en verzorgingsproducten.
 
Ga eens langs en voorzie je beautytas van verzorgingsproducten, make-up en de laatste nieuwigheden. Ervaren beautyconsulenten helpen je graag in je zoektocht naar de juiste producten.
 
Ontspannende dichtbijvakanties voor gezinnen

 
Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van de zomer. Beleef samen met je familie de fijnste momenten in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Kies uit vakantiecentrum 'De Bosberg' aan de Limburgse meren of 'Reigersnest' op een boogscheut van het strand.
 
Er zijn nog last minute plaatsen beschikbaar vanaf 90 euro. Als lid krijg je 5 % spaarkorting op je verblijf.
  Boek nu je vakantie
Wandel, fiets, speur... en win!
Trek er deze zomer samen met je gezin op uit en neem deel aan de zomerzoektocht van Gezinssport Vlaanderen, de sportieve dienst van de Gezinsbond. Van 1 juli t.e.m. 30 september wandel en fiets je naar hartenlust langs een mooi uitgestippeld parcours in Roeselare. Voor de kleinste speurneuzen is er een zoektocht op maat.
 
Goed gezocht? Dan maak je kans op een mooie prijs! Als lid van de Gezinsbond krijg je een voordeeltarief op je deelname.
  Doe mee aan de zomerzoektocht
Advertentie
Heerlijk thuiskomen in het groen
Uw perfecte thuisbasis in het groene Boortmeerbeek.
 
Ruime woningen met 3 of 4 slaapkamers en tuin. Prachtig aangelegd groendomein in Schiplaken, vlakbij Mechelen. Op wandelafstand van scholen, winkels, Domein Hofstade en Planckendael. Ideale ligging tussen Leuven, Antwerpen en Brussel. Afwerking volledig volgens uw wensen.
 
En er is nóg meer!
  • De LAGO-zwemparadijzen brengen de vakantie naar je toe! Ga heerlijk zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen en duiken in een subtropisch zwembad bij jou in de buurt. Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting op alle tickets en abonnementen.
     
  • Ben je binnenkort jarig? Geniet van onvergetelijke momenten met vrienden en familie bij Colmar! Met heerlijke buffetten en gerechtjes à la carte. Vier je liever bij jou thuis? Maak dan gebruik van de Colmar-meeneemdienst. Als lid van de Gezinsbond krijg je steeds 5 % spaarkorting.
     
  • Mantelzorgers vervullen een belangrijke rol voor hun naasten en de samenleving. Zet jij je in voor een zorgbehoevende? Ma-zo, het netwerk voor mantelzorgers, wil je wensen, dromen en zorgen voor de toekomst kennen. Vul de bevraging in en maak kans op het boek 'Klein geluk voor de mantelzorger'.
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.