Webinars november 2023
 

Slaap nu maar (Alsjeblieft)

14 november 2023

Wat?

‘Over het belang van goede slaap bestaan er weinig tegenstrijdige meningen,’ zegt Karlien Dhondt, Prof. Dr. en auteur van het boek – Slaap nu maar.

Wanneer de zoveelste poging mislukt, stapelen spanning en oververmoeidheid zich vaak op. Tijdens het webinar kom je meer te weten over de kennis rond slaap, de ontwikkeling van jonge kinderen en de verschillende soorten slaapproblemen. Er zal ook uitgebreid stilgestaan worden bij de in- en doorslaapproblemen van het jonge kind.

Karlien Dhondt, ‘Na ruim 15 jaar ervaring, in gesprekken met jonge ouders mét slaaptekort en hun slapeloze kinderen, besef ik als kinder- en jeugdpsychiater én slaapexpert dat ouders dikwijls met heel veel geduld hun baby of peuter trachten te leren in- en doorslapen.’

Voor wie nog twijfelt is er alvast één zekerheid die we kunnen meegeven: slapen kan je leren!

Wie?

Prof. Dr. Karlien Dhondt, Kinder- en jeugdpsychiater, slaapexpert, auteur

Wanneer?

Dinsdag 14 november om 20u

Interesse?

Schrijf je in via deze link

   
   

Woningkwaliteit

30 november 2023

Wat?

Elke woning in Vlaanderen moet voldoen aan minimale kwaliteitsnormen. Maar wat zijn die normen precies? En op welke premies heb je recht om de kwaliteit van je woning te verbeteren?

Met een reeks praktijkvoorbeelden vertelt expert Dorien Van Cauwenberge van het agentschap Wonen in Vlaanderen je meer over de normen en premies voor woningkwaliteit.

Ze licht ook toe hoe de Vlaamse overheid de minimumnormen controleert en welke sancties je riskeert als je woning niet in orde is.

Ontdek dit en meer in ons webinar.

In samenwerking met agentschap Wonen in Vlaanderen.

Wie?

Dorien Van Cauwenberge, expert agentschap Wonen in Vlaanderen

Wanneer?

Donderdag 30 november om 20u

Interesse?

Schrijf je in via deze link

   
   

Sparen voor kinderen… Zeker! Maar hoe?

30 november 2023

Wat?

Bezorgd om de financiële toekomst van je kleine oogappel? Ontdek hoe je je kind kan leren omgaan met geld en hoe je zelf kan sparen voor je kind om het later een vliegende start te geven.

Wat mag je verwachten?

  • Weet jij eigenlijk hoeveel een kind kost? Of hoe het met de financiële geletterdheid van onze kinderen zit? En wat doe je met zakgeld? An Deneffe van De Gezinsbond legt de link tussen kinderen en geld.
  • Sparen voor een kind kan op verschillende manieren. Een ervan is via de financiële verzekeringen van Yongo van AG. In dit webinar kom je alles te weten over Yongo en al zijn nieuwigheden.
  • Tot slot toont een specialist hoe beleggen bij AG eruitziet. Hij gaat onder meer dieper in op de kracht van diversificatie en het duurzaamheidsbeleid van AG.

Kortom een boeiend en divers webinar over sparen of beleggen voor kinderen.

Wie?

An Deneffe, expert gezinsinkomen en fiscaliteit van Gezinsbond

Jurgen Temmerman, specialist investeringsstrategie bij AG

Nikie Knoben, specialist financiële verzekeringen bij AG

Wanneer?

Donderdag 30 november om 20u

Interesse?

Schrijf je in via deze link