Met het gezin naar het museum

 

De Krokuskriebels zijn weer in het land!

Van 18 tot en met 26 februari 2023 (tijdens de krokusvakantie) organiseert de Gezinsbond voor de elfde keer op rij het museumproject Krokuskriebels. Ruim 90 musea in Vlaanderen en Brussel zetten hun deuren wagenwijd open voor families met kinderen met een (mentale) leeftijd van 0 tot en met 14 jaar. Zij zullen tijdens de verrassende, speelse, creatieve activiteiten een onvergetelijk avontuur beleven met de hele familie!

Ontdek alle activiteiten op www.krokuskriebels.be

 

Activiteiten op maat

Veel musea werkten een activiteit uit die volledig toegankelijk is voor families met kinderen met een beperking. Dat deden ze samen met vzw De Ouders: de activiteiten zijn dus niet alleen voor, maar ook samen met deze families georganiseerd. Zo wordt Krokuskriebels een kriebelende ervaring voor álle families.

 

 

Samen met Bednet ontwikkelden musea ook digitale activiteiten om thuis te doen. Op die manier brengen we het museum tot bij de families die niet naar het museum kunnen komen. Zo kunnen zij ook voluit genieten! Drie activiteiten doe je zelfs in realtime: interactie verzekerd!

 

Ledenkorting

Uiteraard krijgen leden van de Gezinsbond op vertoon van hun lidkaart een fikse korting op het hele Krokuskriebels-aanbod.