Nieuwsbrief 
 
maart (2) 2020
Een paar weken thuis met de kinderen: hoe pak je dat aan?
 

Thuistips voor ouders met kinderen
Nu de lessen zijn opgeschort, breekt een speciale periode aan. Hoe pak je dat aan? Door structuur in te voeren, creatieve activiteiten te bedenken én vooral … door veel geduld te hebben!
 
Wees mild, voor jezelf en je kinderen. Het is perfect normaal dat je huis even overhoop ligt, dat je knettergek wordt van het geschreeuw en dat je misschien geen vijf kilo pasta in de voorraadkast hebt staan. Je staat er niet alleen voor. Lees onze thuistips op Goedgezind.be.
TypeTopia: een online typecursus voor kinderen
Krijgt je kind de komende weken online opdrachten voor school? Dan is blind typen een handige vaardigheid. Met TypeTopia leren kinderen spelenderwijs typen in een online omgeving. Dat is bijleren én zich nuttig bezighouden in één!
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van 20 euro rechtstreekse korting én 20 euro spaarkorting op de typecursus. Niet zeker of de cursus geschikt is voor je kind? Probeer een gratis proefles uit!
  Schrijf je kinderen nu in
Creatieve knutselmomenten
 
Zeepjes of bruisballen maken, een geheime code kraken of kunstwerkjes krassen … Met de knutselboxen van Kinderpartybox.be valt een heleboel te beleven! Wil het niet lukken of weet je niet goed hoe het verder moet? De online demovideo’s leggen je alles stap voor stap uit.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 10 % spaarkorting. Deze korting is geldig op alle boxen besteld via Kinderpartybox.be.
 
Deel je 'Goedgezinde Tips'

 
Onze (klein)kinderen, daar worden we goedgezind van! Al kunnen handige tips daar wel een handje bij helpen. Zeker de komende tijd kunnen we elkaar steunen.
 
Hoe combineer jij thuiswerk én je kroost? Hoe zet jij je tiener aan het werk? Hoe houden jullie contact met oma en opa?
 
Deel je beste, zotste, wildste tips en ervaringen in onze Facebook-groep 'Goedgezinde tips'. Zo overleven we samen én goedgezind de komende weken.
  Sluit je aan bij onze Facebook-groep
Geniet nu van een vroegboekkorting op zomerkampen

 
Natuurlijk gaan je kinderen graag op jeugdkamp tijdens de zomervakantie. Zoveel leuks willen ze niet missen: van ponyrijden over techniek & multimedia tot sportkicks. En voor jongeren vanaf 16 jaar is er de animatorcursus van AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond.
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je t.e.m. 31 maart van een vroegboekkorting tot 25 euro, bovenop de ledenkorting tot 100 euro. Schrijf je je kinderen in vóór 1 april? Dan maak je kans om het volledige kampbedrag terug te winnen!
  Boek nu een zomerkamp
Advertentie
Elke dag de luxe van een subliem zicht

 
Meerzicht is het laatste project op de groene Duinenwatersite met zicht op het prachtige Duinenwatermeer. De prestigieuze residentie kijkt vooraan uit op het meer en achteraan op een riante parktuin. De ruime villa-appartementen zijn afgewerkt met exclusieve materialen en grote leefterrassen. Rust en luxe in hartje Knokke, op enkele minuten van het strand.
 
Advertentie
Welk cadeau geef je voor een communie- of lentefeest?

 
Hoe zorg je ervoor dat je het perfecte cadeau geeft voor jonge kinderen? Wat willen ze graag? Breng je een cadeau mee, of leg je beter samen voor een groter cadeau? En hoe pak je dat best aan?
 
Hier vind je heel wat tips en advies. Bijvoorbeeld waarom je beter geen cash geld geeft.
En er is nóg meer!
  • Das Box, ontwikkelaar van stadsspelen, organiseert op woensdag en zondag tussen 14 en 16 uur een fotospel om thuis te spelen. Vanuit je eigen huis neem je het met je eigen gezin op tegen andere gezinnen. De winnaars worden steeds om 16 uur aangekondigd. Doe nu gratis mee.
     
  • Je kinderen mee laten beslissen over wat ze eten? Wanneer ze gaan slapen? Welke klusjes ze uitvoeren? Door te vergaderen met het gezin kan je je kinderen inspraak geven. Maar hoe begin je eraan? En wat betekent het precies voor jou? Lees erover op Goedgezind.be.
     
  • Wat kunnen tieners doen in het huishouden? Veel, zo blijkt. Ten minste, als er al op jonge leeftijd werd gestart met het aanleren van klusjes. Geen nood, het is nooit te laat! Lees onze tips en ontdek wat tieners perfect in staat zijn om te doen.
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.