Nieuwsbrief 
 
april 2018
Spaar korting en maak kans op mooie prijzen

Je lidkaart is geld waard. En de komende weken zelfs zoveel meer! Spaar korting bij handelaars of op gezinsuitstappen en maak kans op een verblijf in Disneyland® Paris. Je doet automatisch mee aan deze wedstrijd zodra je korting spaart met je Gezinsbond-lidkaart.
 
Elke keer dat je korting spaart = een deelname en dus een extra kans om de wedstrijd te winnen. Hou je lidkaart altijd bij de hand. Zo mis je geen enkel voordeel.
Deze wedstrijd loopt tot en met 13 mei '18.
Laatste kans op vroegboekkortingen voor jeugdkampen
Als lid van de Gezinsbond krijg je een mooie ledenkorting op de AFYA-zomerkampen. Schrijf zoon/dochterlief in vóór 1 april en krijg daarbovenop een vroegboekkorting van 15 euro.
 
Kan je kroost niet wachten tot het zomer is? Ook tijdens de paasvakantie zijn er heel wat spannende en sportieve kampen te beleven. Snelle inschrijvers genieten een last minute korting van 20 euro op #Mega-Adventure, Expeditie Ardennen en Vive Le Sport (enkel voor leden).
  Grijp snel je korting
Wat is de invloed van natuur op jouw gezondheid?
Hoe vaak kom jij in de natuur? En welke invloed hebben die bezoeken op jouw gezondheid? Doe mee aan de grootste bevraging over natuur en gezondheid in Vlaanderen, geef je mening en ontvang een gids met tips over natuur en gezondheid.
 
De bevraging over natuur en gezondheid is georganiseerd door Universiteit Antwerpen en INBO (Instituut voor Natuur en Bosbehoud) en loopt met de steun van Natuurpunt en de Christelijke Mutualiteit.
  Doe mee aan de korte bevraging
Ledenkortingen op vakanties
Reigersnest en De Bosberg, de vakantiecentra van de Gezinsbond, staan al klaar voor een prachtige zomer. De nieuwe grote speeltuin in Reigersnest kijkt ernaar uit je kinderen te ontvangen. Ook in De Bosberg zijn heel wat vernieuwingen te ontdekken.
 
Mag het een beetje verder zijn? Als lid van de Gezinsbond krijg je via Gezinsvakantie-Familiatours flinke kortingen op Thomas Cook-vakanties, bij Pharosreizen en bij Landal Greenparks.
  Boek gauw je verblijf
Mummies in Brugge
'Mummies in Bruges: Secrets of Ancient Egypt' is een nieuwe tentoonstelling over de opmerkelijke rituelen van de oude Egyptenaren rond de dood en het hiernamaals. Naast 200 archeologische objecten kan je er ook 9 menselijke én dierlijke mummies van meer dan 2.000 jaar oud bewonderen!
 
Speciaal voor kinderen (8 - 12 jaar) is er een speurtocht met Dummie de Mummie, bekend uit de boeken van Tosca Menten.
  Ga op ontdekking met 3 euro spaarkorting
Een uniek zicht op de Eerste Wereldoorlog
Het Museum aan de IJzer met zijn 22 verdiepingen brengt je het verhaal van de Belgisch-Duitse confrontatie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De grote blikvanger is het kunstproject ‘Floating Dreams’ (vanaf 8 mei): levensgrote kinderbeelden op de site rond de IJzertoren symboliseren de droom van de kracht om een oorlogservaring achter zich te laten.
 
Vanop het dakterras, 84 meter hoog boven de Vlaamse Velden, heb je een uniek uitzicht over de frontstreek.
  Bezoek het Museum aan de IJzer
Advertentie
Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer
In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw.
 
Een unieke locatie én een buitenkans voor investeerders dankzij de ervaren verhuurservice en het fiscaal gunsttarief van 12 % btw. De vraag aan de Belgische kust is groot: wat is uw antwoord?
 
Advertentie
Zwin Natuur Park, internationale luchthaven voor vogels
Hoe bereiden vogels zich voor op hun lange trektocht, hoe vliegen ze en hoe ontwijken ze alle gevaren onderweg? In het Zwin Natuur Park leer je er spelenderwijs alles over in het bezoekerscentrum.
 
In het park en de prachtige Zwinvlakte word je volledig ondergedompeld in hun échte leefwereld. Spot ze ongestoord vanuit het kijkcentrum of geniet van het prachtige zicht op de Zwinvlakte.
 
En er is nóg meer!
  • Al eens gedacht aan een actieve gezinsvakantie in Oostenrijk? Bij Gezinssport Vlaanderen, de sportieve dienst van de Gezinsbond, krijg je een extra gezinskorting van 30 euro vanaf het tweede kind, bovenop je vroegboekkorting van 15 euro per persoon bij reservatie vóór 1 april.
  • Bestel voor 12 april een kachel bij Stroomop en geniet van uitzonderlijke kortingen tot wel 300 euro. Hoe beter het energielabel, hoe hoger de korting! Voor leden van de Gezinsbond zijn deze kortingen cumuleerbaar met de reguliere spaarkorting van 150 euro!
  • Houd de wedstrijdpagina van de Gezinsbond goed in het oog en maak kans op een leuke prijs. Zoals een duofilmticket voor 'Zombillénium' of een filmboek én een duofilmticket voor 'Rosie & Moussa'. Er worden regelmatig nieuwe wedstrijden georganiseerd, speciaal voor leden.