Nieuwsbrief 
 
april (2) 2018
Profiteer van straffe ledenkortingen en doe mee aan de grote spaarwedstrijd
 

Spaar korting en maak kans op mooie prijzen
Je lidkaart is geld waard. En de komende weken zelfs zoveel meer! Spaar korting bij handelaars of op gezinsuitstappen en maak kans op een verblijf in Disneyland® Paris of een van de vele andere prijzen aangeboden door Vayamundo, ZOO Antwerpen, Planckendael, Das Box, Grotten van Han, Lago en Comics Station.
 
Elke keer dat je spaartegoed verzamelt = een deelname en dus een extra kans om de wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd loopt t.e.m. 13 mei '18.
 
Hou je lidkaart altijd bij de hand. Zo mis je geen enkel voordeel.
Als het papa zijn niet begon zoals je verwachtte
De laatste jaren hebben heel wat jonge mama’s het taboe van de roze wolk doorprikt. Maar misschien zijn we de papa’s daarbij uit het oog verloren? Ook zij worstelen met hun nieuwe rol.
 
Thomas (35) vertelt heel eerlijk hoe het papa zijn hem uit zijn lood sloeg: “Zo’n kind haalt het beste én het slechtste in jezelf naar boven.”
  Ga verder naar het artikel op GoedGezind.be
Kom naar de thema-avond over mantelzorg
Ieder van ons kan ooit met een zorgsituatie te maken krijgen of kent een zorgend gezin. Misschien ben je zelf mantelzorger?
 
Mantelzorg is een zorg van iedereen. Daarom organiseert de Gezinsbond hier een thema-avond rond. Kom luisteren naar onze beleidsvoorstellen, de visie van experts zoals psychiater Dirk De Wachter en naar de verhalen van zorgende gezinnen.
 
De thema-avond vindt plaats op 14 mei om 19.30 uur in Theater M (Mechelen). Deelname is gratis. Vooraf inschrijven is nodig.
  Nu gratis inschrijven
Jeugdkampen tijdens de zomervakantie
Wegens het grote succes tijdens de paasvakantie biedt AFYA, onze sportieve jeugddienst, het jeugdkamp 'Escape Room' ook aan tijdens de zomervakantie. Is je (klein)kind 12 tot 16 jaar en vindt hij of zij het leuk om raadsels te ontrafelen en aanwijzingen te ontdekken? Dan heten we hem of haar van harte welkom in Sint-Jan-In-Eremo van 30 juli t.e.m. 3 augustus.
 
Er zijn slechts 15 plaatsen voor dit kamp. Snel reserveren is de boodschap!
  Nu reserveren
Star Wars in België
Gouden tijden voor Belgische liefhebbers van Star Wars™! Tot en met 2 september wordt Paleis 2 van Brussels Expo de thuishaven van 'STARWARS™ Identities: The Exhibition', een unieke tentoonstelling met originele kostuums, rekwisieten en personages uit de meest epische filmreeks ooit.
 
Herontdek onvergetelijke personages op een nieuwe manier en verken tegelijk je eigen identeit met één simpele en diepzinnige vraag: "What forces shape you?"
  Bestel nu je tickets mét spaarkorting
Advertentie
Kraamgeld aanvragen in 1, 2, 3
In blijde verwachting? Proficiat! Maak het jezelf extra comfortabel door nu je kraamgeld aan te vragen.
 
Terwijl jij vol spanning uitkijkt naar je kleine spruit doet MyFamily de rest.
 
Advertentie
Beleef onvergetelijke momenten in Disneyland Paris!
Disneyland® Paris lanceert het Signature Celebration Arrangement. Een limited-edition collection om communie, lentefeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid te vieren in Disneyland Paris.
 
Geniet van een schitterend feest met een VIP fastpass, gastoptredens van Mickey & Minnie en goodies in overvloed!
 
En er is nóg meer!