Nieuwsbrief 
 
juni 2018
Hoe gezinsvriendelijk is jouw gemeente?
 

Wat doet jouw gemeente op dit moment goed voor gezinnen? Wat kan beter?
Wat vind je zelf belangrijk in een gezinsvriendelijke gemeente?
 
Vul onze korte bevraging in. Het kost slechts enkele minuten tijd en je maakt kans op een waardevol boekenpakket. De Gezinsbond stapt met de resultaten naar de gemeentebesturen om Vlaanderen en Brussel nog gezinsvriendelijker te maken. Deel ook op sociale media, met je vrienden of groepen in je buurt. Hoe meer gezinnen deelnemen, hoe luider hun stem klinkt.
 
Ik doe mee!
Nieuw: Familie Fit - Doe mee en win!
Kom je in alle drukte van werk en gezin maar moeilijk aan de beweging die je dagelijks nodig hebt? Wil je bovendien meer (kwali-)tijd met je kinderen? Dan is er 'Familie Fit', de online beweegtool van Gezinssport Vlaanderen.
 
'Familie Fit' helpt je om met het hele gezin samen – én van thuis uit! – voldoende te bewegen. Je krijgt beweegtips met leuke filmpjes, verdient virtuele medailles én maakt kans op leuke sportieve prijzen!
  Maak kennis met 'Familie Fit'
Je kind mee met de fiets in het verkeer?
De fiets nemen is gezond: niet enkel voor jou, maar ook voor je kind. Zeker voor kortere afstanden is het een goed idee om de auto te laten staan. Maar vanaf wanneer kan je kind mee met de fiets in het verkeer?
 
Om je kind te laten wennen aan het verkeer, begin je er best al zo vroeg mogelijk mee. Wij geven je enkele richtleeftijden met de verschillende stappen van het fietsleerproces.
  Lees erover op GoedGezind.be
Eni-korting wordt Eneco-korting
Zoals je misschien wel weet, is Eni sinds kort Eneco geworden. Meer zielen, meer vreugde, dachten ze bij Eneco. En dus meer groene energie! Genoot jij als lid van de Gezinsbond van het Eni-voordeel? Dan verandert er niets. Want Eni-kortingen zijn nu gewoon Eneco-kortingen.
 
Als lid van de Gezinsbond geniet je bij Eneco tot 40 euro korting per jaar op groene elektriciteit en aardgas. Trouwe klanten genieten extra voordelen, waaronder een gratis bijstandspakket.
  Geniet van je korting
Beleef een muzikaal zoete familiedag op Suikerrock
Kom op zondag 29 juli naar de Family Day op Suikerrock en geniet van een zalige, zomerse festivalsfeer in het centrum van Tienen. Op het podium staan fantastische artiesten als Stan Van Samang, Gers Pardoel, Soufiane Eddyani, de Ketnetband…
 
De Gezinsbond is die dag ook van de partij en zorgt voor heel wat kinderanimatie. Als lid van de Gezinsbond krijg je 16 euro spaarkorting op een Family ticket (enkel geldig op 29 juli '18), exclusief te bestellen via de Gezinsbond.
  Bestel nu je tickets
Zomerfun met de kleinkinderen
Logeren in de vakantiecentra van de Gezinsbond? Mét de kleinkinderen? Dat kan het hele jaar door. Maar deze zomer zijn er thema-midweken waar de vakantiecentra  'Reigersnest' en 'De Bosberg' helemaal worden ingenomen door grootouders en hun kapoenen.
 
Bezorg je kleinkinderen een heerlijke zomervakantie!
  Ontdek het zomeraanbod
Advertentie
Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer
In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie én een buitenkans voor investeerders dankzij de ervaren verhuurservice en het fiscaal gunsttarief van 12 % btw. De vraag aan de Belgische kust is groot: wat is uw antwoord?
 
Advertentie
Er even helemaal uit in Wallonië

 
Geniet van nog meer uitstappen met uw gezin, familie en vrienden. Download gratis onze kortingsbonnen en geniet van tal van promoties op activiteiten voor groot en klein. Ontdek ook al onze aanbiedingen op walloniebelgietoerisme.be.
 
En er is nóg meer!
  • Maak op 23 juni, Dag van de Mantelzorgeen portie soep voor een zorgend gezin in je buurt. Toon met dit klein gebaar je waardering voor hun inzet. Kook je niet graag? Boodschappen doen, voor vervoer zorgen of een klusje opknappen kan het gezin ook helpen.
  • Moen Feest op 30 juni! Zet je schrap voor populaire hiphopacts en nostalgische rockers: De Kreuners, The Scabs, ’t Hof van Commerce, Gers Pardoel, Kraantje Pappie... Als lid van de Gezinsbond krijg je 5 euro spaarkorting per ticket.
  • Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de vijf familietickets voor 'Show Dogs', een knotsgekke familiefilm over politiehond Max en zijn undercoveropdracht tijdens een exclusieve hondenshow in Las Vegas. Een familieticket bestaat uit vier individuele tickets. Houd onze wedstrijdpagina goed in het oog en mis geen enkele wedstrijd!