Nieuwsbrief 
 
december 2018
Ledenkortingen op leuke gezinsuitstappen tijdens de kerstvakantie

Maak tijd voor je (klein)kinderen en doe leuke dingen tijdens de kerstvakantie. In deze nieuwsbrief vind je een kleine greep uit onze vele leuke uitstapjes met (spaar)korting.

Heb je je al ingeschreven op onze nieuwe, exclusieve voordelennieuwsbrief? Dan kom je als eerste alles te weten over nieuwe voordelen én over kortingen op uitstapjes, activiteiten of aankopen. Maak handig gebruik van je lidkaart en verdien je lidgeld in een mum van tijd terug!
 
Beleef de winter in het domein van de Grotten van Han
 
Duffel je goed in en ga met de hele familie op stap door het Wildpark. Maak je winterwandeling extra leuk en voer de opdrachten uit de gratis game app uit. Daal af in de mysterieuze Grot en ontdek de geheime wonderen van de onderwereld. De volledig nieuwe sprookjesachtige verlichting maakt van je ondergrondse reis een onvergetelijke ervaring!
 
Je geniet tot 18 % rechtstreekse korting + 15 % spaarkorting op je ticket.
  Ga op ontdekkingstocht
NIEUW: spelen met spaarkorting

 
Op 22 december opent de LAGO groep 'Speel.' (lees: speelpunt) in Zwevegem. Maak je op voor uren speelpret in dit geweldige indoor speelparadijs met spectaculaire glijbanen en klimwanden, een schaatsbaan op kunststof platen, een 3D-kamer met laserparcours, botsautootjes, een escape room op maat van kinderen, een Lego- en Playmobilkamer en zoveel meer.
 
Beleef een avontuurlijke speeldag en geniet van 10 % spaarkorting op je toegangsticket.
 
Laat je verrassen in het Boxtalino Winter Wonder Circus
In de nieuwe show 'Follow The Star' zie je de ene na de andere spectaculaire circusact met acrobaten, vuurspuwers, danseressen, paarden… En niet 3 maar 4 koningen volgen een ster naar waar nog nooit iemand is geweest. Alle kinderen van 2 tot 102 zijn tijdens de kerstvakantie welkom in het provinciaal domein De Schorre in Boom voor een sprookjesachtig circusverhaal.
 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20 % spaarkorting op je ticket.
  Bestel nu je tickets
Stap binnen in een kunstwerk
Heb je er ooit van gedroomd om binnen te stappen in een schilderij? Om compleet op te gaan in een kunstwerk? Bezoek dan zeker het unieke klank- en lichtspektakel 'Van Gogh – The Immersive Experience' en laat je onderdompelen in het universum van Vincent Van Gogh.
 
Je krijgt 2 euro spaarkorting op je ticket. Ga je met het hele gezin? Dan ontvang je 3 euro spaarkorting op het Family Pack.
  Stap in de wereld van Vincent Van Gogh
Ga naar Hans & Grietje, de sprookjesmusical
In 'Hans & Grietje, de sprookjesmusical' wordt het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm in een nieuw jasje gestoken met een paar gloednieuwe personages. Het wordt een sprankelende familievoorstelling vol leuke liedjes, aanstekelijke dansjes en veel humor voor de hele familie. Na afloop van deze familievoorstelling kan je op de foto met de sprookjesfiguren.
 
Geniet van 15 % rechtstreekse korting op je tickets besteld via de website van de Gezinsbond.
  Reserveer nu je tickets
Advertentie
Scheldezicht: de beste investering
Eindeloze uitzichten. Dat is de grote troef van ZICHT, een gebouw met 24 verdiepingen op Nieuw Zuid. Met een topligging aan het Antwerpse Zuid, de Schelde en een park. De designappartementen hebben allemaal prachtige panorama’s over rivier, groen en stad. Wie investeert in ZICHT, belegt in sublieme uitzichten en een unieke ligging in dé nieuwe buurt-to-be van Antwerpen.
 
Advertentie
Zweden in een notendop, v.a. € 189 p.p.
’Kijk mama, er staat een rendier in de tuin!’’ Zweden is het perfecte land om met het hele gezin te ontdekken. Je kinderen beleven tal van avonturen in de bossen en vele meren. Kano naar dat onbewoonde eilandje of spring op de mountainbike. En wat dacht je van een elandsafari of een wandeling naar de hoogste waterval? Je verblijft op 3 comfortabele vakantieparken.
 
En er is nóg meer!
  • Bezoek je ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael en ZOO Serpentarium tussen 22 december en 6 januari 2019? Dan krijg je op vertoon van je lidkaart 20 % rechtstreekse korting bij aankoop van een dagticket + 10 % spaarkorting op het bedrag dat je effectief betaalt.
  • In ZOO Antwerpen kan je tot 13 januari 2019 ook een hartverwarmende reis maken door het verhaal van de Lotusprinses en haar geliefde. Bestel je tickets voor China Light ZOO met 15 % rechtstreekse korting.
  • Lucky Luke, De Kiekeboes, Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus en De Smurfen heten je van harte welkom in Comics Station Antwerp! Je krijgt 15 % spaarkorting op je voordeelticket van 17 euro (i.p.v. 21,50 euro).
  • Ontdek samen met je (klein)kinderen de unieke houtsculpturen van Stephan Balkenhol op een speelse manier. Het doe-boekje van Vlieg leert je alles over het leven en werk van de kunstenaar. Volwassenen genieten van 2 euro spaarkorting op hun toegangsticket (gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar).
  • Boudewijn Seapark blijft ook tijdens de winter open! Je kunt er blijven genieten van de spetterende dolfijnenshow (met een kerstspecial tijdens de kerstvakantie) en de vele attracties in Bobo's Indoor. Ook de ijspiste is open. Geniet van 15 % spaarkorting op je tickets.