Nieuwsbrief 
 
april (2) 2019
Vertel ons wat jij belangrijk vindt voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving
 
 

Welke prioriteiten geef jij aan de volgende regeringen?
 
Wat vind jij belangrijk voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving? Vertel het ons! Zo bepaal je mee welke onderwerpen wij op de tafel leggen bij de volgende Vlaamse- en federale regering, en welke realisaties we van hen verwachten voor een meer gezins- en kindvriendelijke samenleving.
 
Vul onze bevraging 'StemGezin19' in en laat je stem gelden!
 
Kinderopvang in Vlaanderen kan beter
 
Opvang voor kinderen laat ouders toe te kunnen werken, te solliciteren of een opleiding te volgen. Ook kinderen doen er voordeel aan: ze oefenen hun sociale vaardigheden en krijgen nieuwe ontwikkelingskansen.
 
De Gezinsbond ijvert er onder meer voor dat er voldoende opvang is en dat deze betaalbaar blijft voor iedereen. Naar aanleiding van de verkiezingen op 26 mei hebben we beleidsvoorstellen uitgewerkt voor de Vlaamse overheid.
  Lees onze voorstellen
Voordelig naar Plopsa dankzij Brantano

 
Zin om eropuit te trekken met de kinderen? Ga dan snel naar Brantano! Per aankoopschijf van 25 euro geniet je van kortingen tot maar liefst 57 % op de parken van Plopsa in België. Shop nog t.e.m. 5 mei bij Brantano, brantano market of op brantano.be. Dan profiteer je van de megakortingen én van 5 % spaarkorting!
 
Groeiende kindervoeten in het gezin? Laat een 3D voetscan nemen en maak kans op één van de Plopsa VIP-pakketten!
 
Digitaal jeugdkamp voor 12- tot 15-jarigen
Is je kind helemaal verzot op foto's en video's maken? Dan hebben we een leuk kamp in petto: De Digitale Wereld. Een aanbod door AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond.
 
Samen met een professional gaat je kind aan de slag met foto- en videocamera. Van natuurfotografie over stop motion tot vloggen, het komt allemaal aan bod. De week wordt afgesloten met een speciale happening waarbij de hele familie welkom is!
  Schrijf je kind in
Heerlijk verblijven in een groene omgeving
In Landhaus Kallbach -een familiaal hotel in het Nationaal Park Eifel in Duitsland- zijn gastvrijheid, comfort en lekker eten een garantie. Geniet gratis van het zwembad, de sauna en de relaxruimte met tegelkachel.
 
Profiteer nu van de zomerpromotie: boek een verblijf in de periode van 1 juli t.e.m. 30 augustus en betaal slechts 6 nachten voor een verblijf van 7 nachten (of 3 nachten voor een verblijf van 4 nachten).
  Boek de zon nu
Advertentie
Vier Pasen bij Colmar!
Geniet samen met je familie en vrienden van het paasmenu met deze overheerlijke klassieker: Lamsschenkel met rozemarijn! Wij bieden het paasmenu aan voor slechts 29,95 euro met voorgerechten- en dessertenbuffet, én het drankenbuffet eveneens inbegrepen!
 
Voor de prijs kan je het echt niet laten!
 
Voor meer informatie of online reservatie, ga snel naar www.colmar.be
Advertentie
Nieuw! De Kledingstempel van Goedgemerkt
Merk je kleding in één klik met de nieuwe Kledingstempel. De inkt blijft wanneer je op 60 graden wast, tot wel 30 wasbeurten zichtbaar. Bovendien zet je met 1 Kledingstempel ongeveer 900 stempels.
 
Ontvang nu tijdelijk 20 % korting met code: GG-BOND-19
 
Bestel je stempel met korting op www.goedgemerkt.nl
Advertentie
Ontdek Durabrik woonprojecten op Nieuwbouwzondag 28/04
Op zondag 28/04 (14-17u) kan je in tal van kijkwoningen en -appartementen terecht om onze woonprojecten te ontdekken.
 
Locaties:
- Aalst project du Parc, Eversberg
- Boortmeerbeek, Hoekstraat 25
- Dilbeek, Stichelgatstraat
- Gent, Marcelle Defay-Wibierstraat
- Kieldrecht, Abelenlaan 2
- Tildonk Res Hof ter Lipse, Kouterstraat
- Wiekevorst, Pompoenstraat
- Zwankendamme, Gaarlemstraat
 
Info op durabrik.be
En er is nóg meer!
  • Spelletjes, YouTube, films, muziek… Ze zijn vlot bereikbaar voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. Maar hoe ga je als ouder om met hun schermtijd? Volg het gratis webinar ‘Schermtijd’ op maandag 29 april en kom er meer over te weten. Schrijf je nu in.
  • Madama Butterfly, Puccini's tragische operaklassieker gebracht in een klassieke, integere en tijdloze enscenering die het pakkende verhaal en de heerlijke muziek alle ruimte geeft. Bestel je tickets met 15 % rechtstreekse korting via de voordelenwebsite van de Gezinsbond.
  • Ben je nog op zoek naar ideetjes voor een leuke familie-uitstap deze paasvakantie? Bekijk ons aanbod en koop je tickets met korting!
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.