Nieuwsbrief 
 
mei 2019
Welke prioriteiten geef jij aan de volgende regeringen?
 

Vertel het ons!
Wat vind jij belangrijk voor een gezins- en kindvriendelijke samenleving? Vertel het ons! Zo bepaal je mee welke onderwerpen wij op de tafel leggen bij de volgende Vlaamse- en federale regering.
Vul onze bevraging 'StemGezin19' in en laat je stem gelden!

Welke initiatieven nemen de Vlaamse Partijen voor een meer gezinsvriendelijke samenleving? We vragen het hen tijdens een verkiezingsdebat. Wil je hieraan deelnemen?
Kom op 14 mei gratis naar het debat.

 
Papa's in de kijker
 
Papa's, vaders, vakes, pappies... Ze zien hun kinderen doodgraag. Want ook zij zijn onder meer bezig met het eten, spelen, leren, slapen, uitgaan, stellen van grenzen. De rol van de vader in de opvoeding blijft vaak onderbelicht. Daarom lanceren we een campagne waarin we vaders een warm hart toedragen.
 
Heb jij ook een top papa of ben je fier om papa te zijn? Laat het iedereen weten en bestel jouw gratis tattoo!
  Vraag nu je gratis kleeftattoo's aan
Ontvang een geschenk bij je Libelle-jaarabonnement

 
Als lid van de Gezinsbond geniet je van 10 % spaarkorting op een jaarabonnement op Libelle. Nog t.e.m. 30 juni ontvang je hierbij een gratis blender met beker. Jij start elke dag vol energie met een heerlijke smoothie en Libelle bezorgt je wekelijks een heleboel inspiratie voor jouw projecten!
 
Als abonnee lees je Libelle een dag vóór hij in de winkel ligt. Bovendien krijg je maar liefst 6 extra specials.
 
Kop Op: Like je offline leven!
Mails lezen, Instagramfoto's liken, video's bekijken, spelletjes spelen… Je smartphone vraagt tijd van je. Door al die prikkels komen je hoofd en je lichaam nooit tot rust. Met zes eenvoudige uitdagingen helpt de sensibiliseringscampagne 'Kop Op' smartphonegebruikers om geen slaaf meer te zijn van hun smartphone.
 
De Gezinsbond, provincie Antwerpen en Mediawijs bundelen hun krachten om je smartphonegedrag te wijzigen. Ga de uitdagingen aan en geniet volop van je offline leven!
  Ga de uitdagingen aan
Fijne dichtbijvakanties voor eenoudergezinnen
Met Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, geniet je van een welverdiende vakantie dicht bij huis. Zoals een avontuurlijke plezierreis in de Ardennen of een actieve strand- en zeevakantie.
 
Wat je ook kiest, onze begeleiders entertainen jou en je kinderen met een goedgevuld, actief en gezinsvriendelijk programma. Als lid van de Gezinsbond geniet je van 40 euro voordeel per persoon.
  Boek je vakantie
Advertentie
Investeer in een primeur
Stefano Boeri werd wereldberoemd met zijn ‘verticale bossen’: gebouwen bekleed met bomen en planten. Nu ontwerpt de architect voor het eerst in België. Palazzo Verde is een grensverleggend groen gebouw met drie daktuinen, een grote binnentuin, terraskamers en ruime balkons. Prachtige appartementen op een toplocatie in Nieuw Zuid, Antwerpen. Een unieke kans voor investeerders.
 
En er is nóg meer!
  • Laat mama stralen op Moederdag! Schenk haar favoriete parfum, make-up of verzorgingsproducten, of verwen haar met een mooie geschenkset vol pure verwennerij. Bij Di en Planet Parfum krijg je 5 % spaarkorting op je aankoop.
  • Wil je méér tips om je partner, moeder, plusmama, schoonmoeder of oma op 12 mei in het zonnetje te zetten? We maakten voor jou een overzicht met ideetjes voor Moederdag, mét korting voor leden van de Gezinsbond.
  • Stem jij op 26 mei voor je gezin? De Gezinsbond heeft voorstellen geformuleerd om o.m. de knelpunten uit het Groeipakket weg te werken, kinderopvang in Vlaanderen te verbeteren en om wonen betaalbaar te maken voor iedereen. Lees meer over #StemGezin19 op GoedGezind.be
Benieuwd hoeveel korting je hebt gespaard? Ontdek het op Mijn Gezinsbond.