Bioscooptickets
   

Tot 2 euro spaarkorting per ticket

Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger! Je kan bioscoopcheques met korting in je online portemonnee aankopen bij de plaatselijke afgevaardigde. Deze bioscoopcheques kan je aan de kassa van de deelnemende bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket. Met uitzondering van 3D-films waarbij meestal een supplement aangerekend wordt. Let op, de vouchers kunnen niet gebruikt worden voor speciale events!

 

Wij bieden tickets aan voor:

 • NIEUW! Cinema Albert (Sint-Gillis-Dendermonde): een bioscoopticket kost € 8 en je betaalt slechts € 7 als lid van de Gezinsbond.

 • Siniscoop (Sint-Niklaas): Met de overname van het complex is de samenwerking met de Gezinsbond stopgezet en biedt Siniscoop GEEN tickets meer aan met ledenkorting.

Tickets voor andere bioscopen (zie lijst) die ledenkorting geven, kunnen eventueel besteld worden bij de plaatselijke verantwoordelijke. (Tijdig aanvragen!).

 

Tickets online aanvragen:

 • Kinepolis (alle filialen): een bioscoopcheque je krijgt € 2 spaarkorting.

  • Deze tickets vraag je heel gemakkelijk thuis aan met de voucherwebshop
  • Het bestelde aantal vouchercodes (max. 10) worden je per mail bezorgd. Hiermee kan je dan naar keuze online plaatsen boeken bij de Kinepolisbioscoop naar keuze, of een print van de vouchercodes meenemen en ter plaatse bij Kinepolis inruilen voor een ticket.
  • Je spaarkorting wordt automatisch in je online portemonnee geplaatst.
  • In onderstaande brochure kan je de werkwijze voor het bestellen van de vouchers stap voor stap ontdekken.

Hoe bestel je vouchers online?

 
De eindejaarsactie in Cinema Albert te Sint-Gillis-Dendermonde:
Reeds menige jaren kan je op het einde van het jaar voordeeltickets kopen voor Cinema Albert in Sint-Gillis-Dendermonde. 
Meer info over deze actie vind je hier
   
Het plaatselijk verkooppunt
  EDDY & MONIQUE VAN EETVELDE-MERTENS
Verbindingsstraat 19, 9240 Zele
Tel. 052/44 60 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Met een bioscoopcheque geniet je meestal van het beste voordeel. Omwille van kortingsacties kan een gewoon ticket soms voordeliger zijn. Controleer de tarieven vooraleer je bioscoopcheques aankoopt.