Eén kaart, veel voordelen
 
Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.
 

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Bij je plaatselijke afgevaardigde kan je ook bioscoopcheques, NMBS-passen en Lijnkaarten kopen met spaarkorting.

Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en  besparen op je aankopen. Je online portemonnee kan je steeds raadplegen via 'Mijn gezinsbond'.

Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.

Doe een beroep op een kinderoppasdienst in jouw buurt of bezoek één van onze tweedehandsbeurzen. We reiken ook kortingskaarten openbaar vervoer uit aan gezinnen met drie of meer kinderen.

Ook in sommige zwembaden krijg je korting op vertoon van je kortingskaart of met je lidkaart. Bijvoorbeeld in Dendermonde en Lebbeke.
Kortingskaarten    -    NMBS-passen    -    Lijnkaarten    -    Bioscooptickets
Handelaars en spaarpartners
 

NIEUW !!!


Vanaf nu kan je met je lidkaart (tevens spaarkaart) bij je aankopen een afname doen per 5 euro i.p.v. per 10 euro.
Je kan dus veel vlugger gebruik maken van je spaartegoed.

 
De plaatselijke verantwoordelijke lidkaart
  ALBERT VAN EETVELDE
Ommegangstraat 47, 9240 Zele 
Tel. 052/44 74 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.