Sportief
     
1. Volleybal
Wekelijks op vrijdag spelen we recreatief volleybal in sporthal De Zeven in een prettige sfeer.
We warmen op om 20.30 u. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar.
 
2. ZwemmenWatergewe
nning en zwemlessen

De gewestelijke GSF-club organiseert driemaal per jaar:

  1. zwemlessen voor kinderen vanaf het eerste leerjaar in het zwembad van het Oscar Romerocollege (het vroegere Heilige Maagdcollege). Je kan kiezen voor lessen op woensdag of op zaterdag.
  2. watergewenning voor kleuters en kleuterzwemmen in het Dendermondse zwembad 'Olympos'. Deze lessen gaan enkel door op zaterdag.

Opgelet: deze lessen worden georganiseerd enkel voor leden van de Gezinsbond. Wie nog geen lid is, kan zich lid maken via deze weg of door contact op te nemen met onze plaatselijke afdeling.

Familiezwemmen


Daarnaast zijn leden van de Gezinsbond elke vrijdag van 19 tot 20 uur met de ganse familie welkom in het zwembad van het Oscar Romerocollege (het vroegere Heilige Maagdcollege).
Inkom: 1,5 euro.

 
3. Andere sportactiviteiten

Verder worden er lokaal, gewestelijk en nationaal ook  fietstochten, wandelingen, KUBB-tornooien e.a. georganiseerd.

Daarvoor volg je best de activiteitenkalender op onze website, onze berichten in ons ledenblad, Bondig, of ons digitaal berichtenplatform MailChimp, dan wordt je persoonlijk en tijdig op de hoogte gehouden van alle activiteiten (enkel indien we beschikken over je e-mailadres).

 
   
 

 

4. Sportieve vakanties
 

Heb je ook al zoveel zin in zomer? Samen actief zijn, samen grenzen verleggen, je beleeft en doet het allemaal met je kinderen of kleinkinderen in één van de actieve groepsvakanties van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond.

 

Ontdek snel ons gevarieerd vakantieaanbod voor de verschillende seizoenen en dit voor zowel families als voor de jeugd op www.gezinssportvlaanderen.be

 
Beweeg mee met Familie Fit en win!
 
Meer bewegen? Dan helpt de online beweegtool 'Familie Fit' van Gezinssport Vlaanderen jou graag hierbij. Familie Fit helpt je om met het hele gezin samen voldoende te bewegen. Je krijgt beweegtips voor thuis, kunt virtuele medailles verdienen en meedingen naar sportieve prijzen.

Schrijf je gezin gratis in op www.familiefit.be
 
Naar aanleiding van de nieuwe privacywet heeft Gezinssport Vlaanderen een nieuwe privacyverklaring opgesteld, waarin we omschrijven hoe en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken. Deze verklaring is hier te lezen.
 
 


Gezinssport Vlaanderen vzw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02/507 88 22
Facebook


AFYA vzw  


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02/507 88 67
Facebook

 

De plaatselijke sportverantwoordelijke
  Agnes Kesteleyn
052/44 90 08
0473/59 98 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.