Verminderd lidgeld
   
 
 


Gezinnen met financiële moeilijkheden krijgen

80% korting

op het lidgeld van de Gezinsbond.

 

Heb je een UiTPAS met kansentarief? (Info over de UiTPAS voor Zele)

Hoe werkt het:

  • Heb jij recht op een verminderd tarief? Dan krijg je 80% korting op het lidgeld. Het kansenlidmaatschap bedraagt dan slechts  € 9 voor je lidmaatschap in 2024.
  • Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je UiTPASnummer. Dat is het nummer op de achterzijde van je kaart.
  • Ben je nog geen lid van de Gezinsbond en heb je een UiTPAS met recht op verminderd tarief? Dan krijg je het eerste jaar een gratis instaplidmaatschap.

 

Heb je geen UiTPAS?

Hoe werkt het: 

  • Heb jij recht op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds? Dan krijg je 80% korting op het lidgeld. Het kansenlidmaatschap bedraagt € 9 voor je lidmaatschap in 2024.
  • Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt een ledenfiche die je invult en waarop je de klever van de mutualiteit plakt. 
  • Ben je nog geen lid van de Gezinsbond en heb je een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je het eerste jaar een gratis instaplidmaatschap. 
 
 Onze verantwoordelijke voor de ledendienst: 
  Albert Van Eetvelde
Ommegangstraat 47, 9240 Zele
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
052/44 74 80