Gosa
 
De Grootouders- en Seniorenactie (GOSA) is er voor gezinnen van wie de kinderen de deur uit zijn. Een ruim doelpubliek dus met een veelheid aan vragen en wensen. Iedereen die lid is van de Gezinsbond en grootouder is of de leeftijd van 55 jaar heeft bereikt is dus automatisch lid van GOSA.
 
Kijk op Goedgezind voor informatie en leuke artikels op jouw maat: rubriek 55+ (grootouders enzo).
 
Brief aan Jonge Grootouders
 
GOSA wil er ook voor je zijn als je een kleinkind verwacht. Als grootouder kan je een Brief aan Jonge Grootouders ontvangen.

Hoe krijg je de 'Brief aan Jonge Grootouders'?

Beginnen we eerst met de ‘Brieven aan Jonge Ouders’. Dit is een gratis tijdschrift dat meegroeit met het kind van de geboorte tot 2,5 jaar. Ouders met een baby van vier maanden ontvangen ook nu een extraatje. Samen met de ‘Brieven aan Jonge Ouders - Ik word 4 maanden.’ bezorgt de postbode hen twee exemplaren van de ‘Brief aan Jonge Grootouders’. Deze bijzondere bijlage is bedoeld voor hun eigen ouders.
De 'Brief aan Jonge Grootouders' ontvang je dus éénmalig via de ouders van jouw kleinkind.
De 'Brief aan Jonge Grootouders' is ook los verkrijgbaar mits betaling van 1,5 euro voor administratie- en verzendingskosten op rekening BE77 4350 3052 2142 van Gezinsbond Brieven aan Jonge Ouders met vermelding 'Brief aan Jonge Grootouders'.

 
 

Hugo Van Damme
Groenlaan 3, 9240 Zele
052/44 59 54 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.