Ik wil lid worden
 
 
Word jij ook één van ons?

Voor 49 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond, een gezinsorganisatie die inmiddels 130.000 leden telt. Als lid geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten en krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond' in de bus. Maar dat is niet alles. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen. 

 
 

Lid worden kan op drie manieren:

  • Via domiciliëring lid worden: Vul dit document in en bezorg het ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer je jouw lidgeld voor het lidjaar 2024 betaalt via domiciliëring, krijg je een korting van 3 euro. Je lidgeld bedraagt dan 46 in plaats van 49 euro.
  • via een online betaling: na het invullen van je gegevens, kan je onmiddellijk betalen. Je krijgt een bevestiging van je betaling en ontvangt je lidkaarten enkele weken later. 
      
  • via een overschrijving: na het invullen van je gegevens, krijg je een mail met alle gegevens om te betalen. Na ontvangst van je betaling, ontvang je je lidkaarten enkele weken later
 
 
 
Verminderd lidgeld voor gezinnen met financiële moeilijkheden: Lees hier meer over.
 
 
 Onze verantwoordelijke voor de ledendienst: 
  Albert Van Eetvelde
Ommegangstraat 47, 9240 Zele
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
052/44 74 80