Nagenieten...
 
 ... in een halloweenpompoen
 

De Griezeligste Gezinsdag in Bobbejaanland!

   

Zaterdagmorgen 21 oktober trokken we met 31 personen richting Lichtaart voor een dagje pretparkplezier. Onze Zeelse afdeling had voor gratis busvervoer gezorgd, heel gemakkelijk dus. Het pretpark was ondergedompeld in een griezelige Halloweensfeer: er lagen pompoenen, er hingen skeletten omhoog, er liepen verklede personages rond, … Voor de kleinsten soms wat té griezelig, maar in sommige delen van het park was er geen decoratie waardoor ze met een geruster hart van een attractie konden genieten. Wij waren de dag begonnen met de monorail zodat we een zicht kregen op het hele park en al konden vertellen aan de kids welke attracties ze allemaal konden doen. We hebben nooit heel lang moeten aanschuiven en hebben heel wat leuke dingen gedaan.

De speciale shows, scarezones en spookhuizen ter gelegenheid van Halloween hebben wij echter niet gedaan (we hadden geen zin in kindjes met nachtmerries J). Onderweg stonden er ook standjes van de Gezinsbond en enkele partners, waar de kinderen nog een extra spelletje konden spelen, iets eten, leuke Halloweenfoto’s konden nemen,…

Tijdens de terugrit naar Zele, was er nog een extraatje voor de deelnemers. Twee onschuldige handjes trokken uit de aanwezige passagiers twee namen die hun ticket terugbetaald krijgen!! De gelukkigen waren An Lippens en Tibo De Vuyst. Nogmaals dikke proficiat!

Onze kids vonden het alvast een leuke dag, dus ik denk dat de Gezinsbond ons volgend jaar met de gezinsdag terug mag verwachten.

Els

Geniet mee van de Aftermovie van de Griezeligste Gezinsdag 2017